Confrontation

rewind | 14.08.2006 | Big Beat
6:55

Kokonaan uudelleen miksattu versio löytyy albumilta "Arsenal of Democracy".

Hapokasta läpsyttelyä

9.21   3041 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Falcon 27.09.2009
maukasta meininkiä. komeata filtteripörinää. en tidä vaikuttaako se, että kirjoitan tätä lauantainyönä 05:00 mutta hyvin toimii
0   +1 +2
 
Juhgu 18.01.2009
Hommasin kotiin uudet monitorit ja subbarin ja pistin breaks-kansion soimaan shufflella. Tämän biisin kohdalla tuli sellainen ylläri että piti tulla ihan kommentoimaan. Rytisee ja potkii niin perskeleesti. :P Tässä on kivestä!
0   +1 +2
 
10
Martian Law 05.07.2007
Kylläpä lähtee! Viimeistään happo @4:30 kirvoittaa kommenttia! Vaikka onkin digitaalista säröä (ja/tai happoa itsessään), mutta soi silti tosi maukkaasti. Happolinja on juuri sellainen kuin pitääkin, tällaisessa biisissä. Arvotaanpa numero väliltä 9 ja 10... mitä, ei desimaaleja??
0   +1 +2
 
unikoi 05.12.2006
Mukavata mukavata. Biisi ottaa mukavasti haltuunsa tukevilla ja läskeillä rytmeillä. 1:35 kohdassa tuleva äkilline breakdown kyl vähä latistaa meininkiä, mut onneks happoa on luvassa. Ja vieläpä pirun hyvää happoa,hitto vie. Rakenne kondiksessa, varsinaisia tylsiä kohtia ei ole, lähinnä rakentelua ja kliimaksi-ilottelua.Kokonaisuudessaa saundaa mukavasti elokuva-soundtrackille, mut hapot tekee sen pienen pesäeron ja _oman soundin_ (okei, ehkä sopassa on jotai muutaki mitä en vaa jaksa eritellä), mistä toivon mukaan tunnistan teidän tulevatkin biisinne.
0   +1 +2
 
9
D-Beat 23.08.2006
No niin... Tuli pari kertaa kuunneltua läpi ja nyt voisi kappaleesta jo jotain alkaa kommentoimaankin.=) Alkuvaikutelma : erittäin positiivinen.

Kyllä ton biitin lähdettyä polkkaamaan alkaa tosiaan odotella jo jotain aika muhevaa tavaraa. Pehmeet padit lupailee jo jotain tyylikkyyttäkin messiin, eikä pelkää tykitystä.Toi 1.30 kohdalla oleva äänimaailman tyhjentyminen oli hämäävä kun tuli niin kappaleen alussa. Sitten alkoikin kuulua piipitys kuin kuusnepassa ikään ja 303 alkaa aueta mukavasti. Oikein mukavaa kurinaa ja rutinaa tässä vaiheessa.

Neljännen minuutin kohdalla kuulostaa taas siltä, että jotain uutta on tulossa... Ja kyllä. Lisää rutinaa. Aah! Lisää vaan!
Loppuun asti mentiin leppoisasti rauhallistumalla.

Joo, hieno kappale. Mukavia vokaalipätkiä ja asenteellista rutinaa. Pituus oli ihan passeli tällaiseen kappaleeseen ja kyllä tämä taitaa jäädä koneellekin.=) Hienoa ryjää kollit. 9½
0   +1 +2
 
10
Jortaani 17.08.2006
Helkkari. Tämä oli sokaisevan hyvää materiaalia. Enpä ole aikaisemmin tällaista kuunnellut, mutta nyt rymisi ja kovaa.
0   +1 +2
 
9
Anssi H 15.08.2006
Tosi hyvää mäiskettä hyvillä soundeilla. Biisin pituus on ehkä vähän puuduttava, mutta ei kyllä vaikuta mitenkään kokonaisuuteen. Näppäriä kikkoja löytyy. Tuo narina soundi meillyttää mukavasti korvaa. Vokaalit sopii hyvin soppaan. Vaihteluu ehkä vois olla hivenen lisää, mutta tunnelma pysyy silti tosi mallikkaana. En suoraan sanoen mitään negatiivista tästä löydä. Genrensä kärkeen tämä menee.
0   +1 +2
 
9
Pituutta zibaleeseen on saatu ihan kiitettävän paljon vaihtelun kera ja soundit yllättävän kirkkaan ja hyvälaatusen kuulosia! Loistavaa mätkettä hyvien rapsutusten ja vingutusten kera kerrassaan.

Mitään konkreettista valittamista biisistä on paha mennä sanomaan.

Kyllä tää ysinsä ansaitsee ja melkein jopa kallistuu kymppiin, mutta se joku syvä ihanan makunen hilloviiva siitä munkista puuttuu.
0   +1 +2
 
JamesMercy 15.08.2006
Oikein miellyttävää, paksua soundia. Vokaalisämpylä on paikallaan, ainahan se on. Mukavaa, kun sekin on kohtalaisen pitkä, löytyy useampi pätkä joita ripotella sinne tänne. Rumpuraita potkii oikein mukavasti ja variaatiota löytyy. Tyylikästä otetta siinä. Oikein mieluisia synakieputteluja löytyy myös, mainiota narinaa ja rutinaa. Loistavaa. Noista anthem-henkisistä padeista siellä taustalla en välitä ihan hirveästi, vetävän kappaleen massiivisuuden jotenkin överiksi. Joku soundeiltaan reilummin eronnut c-osa olisi voinut olla vielä ihan paikallaan, nyt olo oli seitsemän minuutin tykityksestä kuitenkin jotenkin turta. Soundeiltaan ja miksaukseltaan kuitenkin jotain äärimmäisen kadehdittavaa. Mikserin big beat -aatelia.
0   +1 +2
 
10
daredevil 14.08.2006
Kovaa jytkettä, huippulaatu, hyvät saundit. Lisää vaan. Thumbs up!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat