National Security

rewind | 27.10.2007 | Trance
4:02

Kokonaan uudelleen miksattu versio löytyy albumilta "Arsenal of Democracy".

Pitkästä aikaa uutta pauketta. Olosuhteiden pakosta miksaus ei ole aivan viimeiseen asti hiottu, mutta eiköhän tota nyt pysty jotenkin kuuntelemaan.

8.50   1677 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
eerovarje 05.05.2010
Hyvin pomputtaa ja saundeista löytyy energiaa. Miksaus kuulostaa oikein hyvältä ainakin näin kuulokkeet päässä kuunneltuna, ja kaikki toimii muutenkin niin kuin pitääkin. Aikalailla perussettiähän tämä on, vaikka eipä siinä mitään vikaa ole.
0   +1 +2
 
9
Martian Law 19.03.2008
Kansallinen turvallisuus on ilmiselvästi vaarassa! Agressiivista mättöä, on hyvin tekno/acid ja psytrance -vaikutteet (vai sisältyykö ne kaikki jopsytranceen?) kuuluvilla. Jotenkin tulee mieleen 90-luku... Tasaista, tehokasta, kelpaa hyvin.
0   +1 +2
 
8
sakke-makke 28.10.2007
kova draivi päällä! Tulee epäilemättä vähän Mortal Kombat-mielleyhtymät.. soundit ja varsin looginen rakenne tuovat mieleen hersyvän hassun anttilan ale-osastolta ostetun "Rave City 2"-tuplalevykokoelman vuodelta 1997. Eli kaikesta reippaasta etenemisestä huolimatta maistuu tasan 10 vuotta vanhalle - josta minä kuitenkin PIDÄN kovasti :) Paljon ysärin puolivälin israeli trance-viboja, kylmää värettä aiheuttavia puhesampleja ja taattu tamppaustahti.

Vähän jäi ehkä lyhyenlännäksi, olisin kovasti odottanut vielä yhtä nostattelua ennen pirullista loppukohtausta - tämmöisestä poljennosta kun niin kovin harvoin tällasia radio editin mittaisia rykäyksiä on :)

Miksaus on kunnossa, soundivalinnat jotenkin tosiaan aataminaikuisia, mutta varmasti tietoista toimintaa tämäkin, clap soi paikka paikoin, varsinkin alussa ehkä turhan lujaa. Happolinjat toimivat kellontarkasti ilman sen suurempia yllätyksiä.

Kolmannen kuuntelukerran jälkeen hylkään anttilan alelaarin rave city-yhtymät ja pistän tämän ihan selkeästi enemmän "10 years of israeli trance"-kokoelman lokerikkoon. Ei tämä mitään referointia ko. ajan tamppauksesta ole, vaan ihan persoonallista pursketta. Tällaista soisi kuulevan herralta enemmänkin. Ja ajanmukaisempaa soundia en edes halua, tässä oli hienoa heittää 15 minuutiksi aikakoneella vanhoihin hyviin aikoihin ;)

85/100
0   +1 +2
 
8
Hieman oli lähdetty kokeilemaan tässä mikä ei nyt loppujen lopuks niin huonokaan juttu ollu. Vokaalit oli hienosti saatu taas sovitettua biisiin ja soundit toimi toistensa kanssa sulavasti. Kikkelitrancebiisinä tämä toimi kyllä loistavasti, vaikka enempi ois jääny kikkailuja ja nostatuksia kaipaamaan.

Eli kokonaiskuva oli mellevän muhkea, mutta tuhtia tunkua ei päässyt kokemaan. Hyvää silmänruokaa, joka kelpaa myös korvakäytävään, mutta ei aivan kostuta. o/
0   +1 +2
 
8
Hasba 27.10.2007
Hienoa trancea, komea ja tuhti soundi tässä. Tykkäsin myös noista puhesoundeista. Hyvä biisi.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta