Not Forever

rewind | 21.11.2004 | Electronic
4:42

Biittiä ja haikeahkoja melodioita.

8.73   5326 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=97505
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
ps3t 09.06.2005
Jotenkin tulee mieleen se yhessä rocky leffassa soinut biisi. Jotenkin hämy olo tulee kun tätä kuuntelee.
0   +1 +2
 
9
gebo modyo 19.03.2005
mukavat c64-melodiat, aivan kuin jokin hyvin nostalginen latausmusa, johon on lisätty varsiin groovaava biitti, sekä muutamia live-instrumentteja.

aika turha kommenti, verrata tätä mihinkään c64-latausmusaan, mutta tällainen "aika-kultaa-muistot"-muisto herää esiin jossakin alitajunnassa näiden melodioiden soidessa. transponoinnit biisin loppupuolella vielä lisäävät tätä vahvaa tunnesidettä.

kaivanpa kuusnepan hyllynkätköistä todetakseni, ettei se miami vicen grafiikka ehkä ollutkaan niin hyvä, kuin mitä muistelin.
0   +1 +2
 
9
Urjala 08.03.2005
Ihmettelen sitä, miten en oikein saa mistään kuunneltavaksi juuri tämän tyyppisiä kappaleita. Näissä on huomattavasti jotain järkeä ja varsinkin omaperäisyyttä. Ihan jo pelkästään saundimaailman takia, varsinkin mitä tulee yllättävään, mutta kantavaan rumpuvalikoimaan. Ainoa mikä oli odottamattoman epäsopiva oli tuo piano. Monta kertaa tätä on kuunneltu (ja jääkin soittoon), mutta vielä en ole tajunnut pianon soveltuvuutta tähän saundimaailmaan... ehkä se sieltä aukeaa vielä :)

Aiemmissa kommenteissa on mainittu jo selkeät yhtymäkohdat trakkeribiiseihin ja pelimusiikkiin. Onkin outoa, ettei tällaista enemmän tehdä, sillä monesti pienillä melodiakuluilla saadaan aikaan huomattavan isoja tunnelmakuvia, eikä siihen aina tarvitse supersahaa panningdelaylla.

Tästä mielelläni kuuntelisin 10-minuuttisen version :)
0   +1 +2
 
9
Juhgu 21.02.2005
Kuulostaa trackermusiikilta, mutta positiivisessa mielessä. Tykkään, ainoa valittamisen aihe oikeastaan tuo huono crash-sample.
0   +1 +2
 
8
JaDubb 21.02.2005
Alkaa hienolla, hieman Commodoren International Karate Championship -pelin mieleentuovalla, soundilla. Tähän soundiin olisi voinut jotakin rankempaa effua survoa, mutta loppujen lopuksi toimii näin "kuivana" sittenkin paremmin. Padit ovat tasaisen laadukkaat ja tuo pienellä kaiulla varustettu liidi kuullostaa erittäin koskettavalle, jostakin syystä. Biisi kulkee upeasti eteenpäin, mutta ei varsinaisesti rokkaa missään vaiheessa. Vaihde jää vitoselle, vaikka kutonenkin olisi laatikossa. Siitäkin huolimatta erittäin mukavaa kuunneltavaa.
0   +1 +2
 
8
katsu 08.12.2004
aika jännä....
0   +1 +2
 
8
Heikura 29.11.2004
Ei yhtä paljon munaa kuin jättiläisharppauksessa mut muuten oolsprait. Ánimo!
0   +1 +2
 
10
Oijoi! Täähän uppoo ku metrinen halko sisälmyksiin. Mukavan rauhallista surruttelua ja pimputtelua! Tä on just tällästä fiilikksennostatus musiikkia, joka sopis erittäin hyvin taustalle johonkin leffaan! Vedoten aikasempiin kommentteihin pidin itse alusta erityisesti. Just sopivan pitkä johdattelu ennen vingahduksia. Ja siinä just ennen inahteluja alkava napsutus oli semmonen extra yksityiskokhta mikä anto odottaa et hyvää on tulossa. ;) Plussaa herahtaa myöskin vahtelevuudesta ja soundejen/samplejen valinnasta. Erittäin hyvä kokonaisuus! Hyvä hyvä hyvä! =) Tuli oikeen hyvä mieli.... yllätyin positiivisesti ja sitä ei usein tapahdu! ;)
0   +1 +2
 
9
Wavescale 22.11.2004
Hmm.. Moondust kommentoi jo aika tyhjentävästi. Voisi kyllä lisätä että näin jammaava kipale on ainakin ysin arvoinen! ;D Pidin erityisesti biisin lopusta jossa hyvänkuuloinen syna-arpeggio tuli mukaan.
0   +1 +2
 
8
TheVille 21.11.2004
Erittäin miellyttävä "läski" bassosoundi. Rumpusounditkin hyvin kohdallaan (mutta virveliin olisin kaivannut vaihtelua). Kohtuullisen vähillä eväillä mennään eteenpäin mutta se sopii biisin luonteeseen varsin hyvin. Näinkin kuiva soundi on vaikea saada kuulostamaan eloisalta mutta tässä tapauksessa on kuitenkin onnistuttu hyvin. Jossain vaiheessa korvaan alkoi tarttua liian usein toistuva crash-pelti. Hyvä biisi. Jos olisi ollut pitempi ja sisältänyt jonkin rauhallisemman "suvannon" olisin antanut ysin. Tämä on tietenkin vain henkilökohtainen mieltymys.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2