Obey

rewind | 07.03.2005 | Hardtrance
4:00

Kokonaan uudelleen miksattu versio löytyy albumilta "Arsenal of Democracy".

Acidtranceahan tämä taitaa olla, mutta ei genrevalikosta löytynyt. Joka tapauksessa, tämä biisi on vähän paluuta rankempaan ja suoraviivaisempaan matskuun.

9.09   6109 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=117369
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
novax 19.04.2006
Tottahan tuo on, acidia on. Kappaleessa kuuluu pannauksessa olevan jotain outoa. Volumit on äänitetty meltein täysille. Mutta kappale on loistavasti suunniteltu kulkemaan alusta loppuun hyvässä rytmissä. Äänimaailma ei ole liian sekava ja tässä on pieni koukku, mutta ei kuitenkaan iso. Sanoisin trance ystävänä että biisiä on helppo lähestyä mutta se ei anna potkua niinkuin pitäisi. Kappale on muuten hieno teos.
0   +1 +2
 
Begemot 15.04.2006
Hauskan sämplen olit löytänyt. Miksaus on makuun liian "terävä". Tässä on mielyttävää raskautta mitä ei yleensä perus trance biisissä ole. Toi korkea soundi ensimmäisen nostatuksen aikana...niin en osaa sanoa oliko liian käytetty vai mukavasti tuttu:). No joka tapauksessa paras trance biisi mun mielestä mitä olen kommenttiringissä kuullut:.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 17.02.2006
Tässä oli biisi joka saa hien lentämään dicessä!! Vauhtia ol riittämiin ja soundit luokkaa tykki!! Raapii aivan perkuleesti!! ois voinu olla pitempikin!!
0   +1 +2
 
10
KurtDragon 28.12.2005
Näemmä Turussa ON jotain hyvääkin... ;)
0   +1 +2
 
5
antti_salmi 07.09.2005
Voi olla ettei kannata hirveästi alkaa kommentoimaan ku en yleensäkään pidä konemusiikista. Mutta kyllä tämä on jotaki mitä pitää katsoa läpi sormien.. Ei surkein, mutta ei kiitos!
0   +1 +2
 
10
Protush 27.07.2005
Hienot sivut ja hyvää musiikkia teette asenteella! Hyvin lähdetään tässäkin liikkeelle acid saundeja suosien. Rummut toimivat hyvin ja kaikki välirummutkin (mm suvannossa) ovat aivan mahtavia! Rakenne on kohdallaan ja miksaus erittäin hyvän kuuloista. Padit ovat mielestäni biisi parasta antia ja huonoja puolia onkin sitten hiton vaikea keksiä. Ehkä melodista vaihtelua olisin enemmän kaivannut vaikka kyseessä onkin hardtrance. Pituutta myös olisi voinut olla hieman enemmän mutta toimii näinkin.. Sitten vaan uudestaan kuuntelemaan =) Mahtava meno on kyllä teidän kaikissa biiseissä mitä olen kuunnellut! Eiköhän koska joku levyyhtiökin ala tyrkyttää sopparia kouraan ;)
0   +1 +2
 
9
Gonduumi 27.06.2005
Aika hyvä biisi. Nuo sanat oli hieno keksintö. Kaikki soundit on hyvin kohdallaan ja leaddi on aika kova. Kaiken kaikkiaan hyvä biisi, mut mun mielestä se olis kaivannu vielä jotai mut silti kyl se 9 ansaittee
0   +1 +2
 
10
Lemon Voice 04.06.2005
hyvä meininki piisi, olisin kyllä antanut 10 pistettä jos tossa 1:45 - 2:32 kohalla ois tullu kunnon mättö meininki ja piisi olisi voinnut olla pitempi. mutta ei tosta muuta voi sanoa ku perkeleen hyvä muuten.
0   +1 +2
 
Hyvällä draivilla lähdetään liikkeelle ja fiilikseni ovatkin juuri sopivat tälläisen happoisen menon kuunteluun(tekis mieli tehdä progeremiksi tästä joskus). Noi vokaalit on tosi jees ja saavat suun veikeydellään pienehköön virneeseen. Enpä osaa tän soundeihin oikein muuten puuttua kuin että enemmän eloa ja säröä hetkittäin olisin tuohon happoon kaivannut. Enemmä leikkimielistä kikkailua sillä. Semmottista. Mitään suurta ideaahan tässä biisissä ei ole eikä tämä mitenkään massasta sinänsä erotu mutta osaapahan olla oikein kiva maanantai-iltapäivääni piristävä biisi. rok.
0   +1 +2
 
9
Heikura 18.03.2005
I obey you. Tääpä oli piristävää mättöä, onk sul Janne uus e-jay? Pystyisin ehkä jopa tanssimaan tämmöstä, nii, tai en tie, on tää aika nopeeta, ehken vain osaa. Mut tuaa, kyl mä allekirjoittaisin tän olevan aika veikeetä kamaa. So help me God.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat