Soultrip

rewind | 10.04.2006 | Synthpop
3:16

Haikean melodista konepoppista. Kolkki lähti tällä kertaa kaljalle.

9.11   2358 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

gerana 29.03.2007
Veikeät virvelisäädöt :) Saundit melodioissa ovat kivoja ja luo omanlaisensa olemuksen biisiin. Pidin erityisesti tuosta piano osuudesta ;) Kaunis ääni ja melodiakulku.
0   +1 +2
 
unikoi 05.12.2006
Toi genre vähä hämää ainaki näin alkutunnelmissa, tossa minuutin kohdalla ehkä enemmänki sitä synäpoppia. 1:35 tuleekin sitte biisin koukku, todella hienon rapea soundi. Loppuaika biisistäki kuluu kuin siivillä, hyvän biisin merkki. Sitte valitukset. Tässä tapauksessa pidempi rakenne kahdella _nostatuksella_ olis toiminu biisin eduks, nyt loppu kuin seinään. Alun ride on vähä liian raa'an kuulone ja muutenki vähä huono valinta,jotai laihempaa ja hennompaa, niinku biisikin, olis kaivannu. Kitara käy taustalla vähän tylsäks, pari mehevää riffii toho peruskomppaukse ohee olis tuonu mukavasti makua. Kuitenkin biisissä on nii paljo hyvii juttui, et kyl tätä iloksee kuuntelee. Täytyypä tosissaa tsekata noi muutki biisit, kun näinki hyvää soundia väsäätte. Koneelle latautu tääkin biisi.
0   +1 +2
 
Sound Industrial 19.04.2006
Omaperäinen, erilainen ja hieno on tämä veto.

Alku antaa hiukan odottaa mutta n. minuutin jälkeen alkaakin sitten tapahtua. Hienoa kuulla jotain näin erikoista näinä aikoina, kun tuntuu että kaikkia on jo kokeiltu ja mitään uutta harvoin korviin kantautuu. Äänen tuotannollinen puoli on aivan pro-meininkiä ja sitä en uskalla kommentoidakaan :) Stringsoundi muuten on tässä aivan 'törkeän' hyvän kuuloinen, upea.
0   +1 +2
 
9
Alku imas mukaansa kiitettävän onnistuneesti ja piano kuulosti mahtavan tunnelmalliselta! Karkean mörinäsoundin hypätessä mukaan ei voinu ku ihmetellä miten ihmeessä se voikaan kuulostaa niin tuoreelta ja retrolta yhtä aikaa! Mielettömän loistava! Zwengaa Q hirvi! :>

Perseelle potkintaa olis tosin kaivannu hieman enempi ja ymös lisää basaria! Hieman jäi myös pituutta kaipaamaan lisää prkl! Näistä asetelmista olis helposti repiny ainakin 5min pätkän ilman et olis alkanu puuduttaa vähääkään!

Muuten kyllä taas sitä mikä maistuu ja tuntuu hyvälle ku kuuma rasva kitalaessa! :d mmmhhh
0   +1 +2
 
9
Martian Law 12.04.2006
Jotenkin retrohenkinen, mutta en oikein osaa sanoa. Melodia on pidetty raakana ja sointukulku yksinkertaisena, mikä tuo loistavasti kontrastia lähes uhkaavaan mutta siistiin strings/pad-osastoon. Mukavan voimakas ja kaunis yhtä aikaa.
0   +1 +2
 
9
daredevil 10.04.2006
Hyvä biitti tuossa alussa ja kitarasample taustalla. Itseasiassa se tuo mieleen jonkun Lotus Esprit Turbo Challenge pelin taustamusiikin, en tiedä ootteko saanu siitä vaikutteita.. Tää on tällainen yksinkertainen biisi, mutta kyllä tää mun mielestä ihan rokkaa.
0   +1 +2
 
9
Mokooma 10.04.2006
Alku on siistin kuulonen.Pieno kuulostaa tosi hyvältä aenaski :) Ihan hyvässä mielessä kumma kokonaisuus ;) Hih...Nää on taas näit mun ääliömaisii kommenttei :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta