Uranium

rewind | 08.06.2005 | Electronic
5:16

Kokonaan uudelleen miksattu versio löytyy albumilta "Arsenal of Democracy".

Pohdiskelevaa lätkytystä, taustalla murisee.

9.25   5023 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=137248
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Raikali 03.04.2006
electronista. edellisen kinetic-kappaleen jälkeen odotettavisssa jotain hienoa. noh, sitähän sieltä tuleekin ja kyllähän tämäkin saa jalan hytkymään ja pään nyökkäämään. soundit hipovat korvakäytäviä, ja kyllähän tästä lennokkuutta löytyy.
0   +1 +2
 
8
Zune 31.01.2006
Toimivaa...keinuttelee siinä trancen, techno ja drum'n'bass tyylien rajoil tyylikkäästi. Mut melko perussettii, blood D. parempi:) mut silti kasia tulee...
0   +1 +2
 
10
KurtDragon 28.12.2005
Äijä on kone...
0   +1 +2
 
pallomember 08.07.2005
Alku ei sinällään tempaa erityisesti mukaansa, klassinen kasvatteluintro olisi tehnyt poikaa tässä tapauksessa. Kunhan vähän pidemmälle jaksaa kuunnella, huomaa että biitti on hyvin valittu kokonaisuuteen katsoen ja hapot ja synat pelaavat melko hyvin yhteen. Pientä vaihtelua olisin kaivannut melodioitten suhteen (tässä nyt tosin melko henk. koht. näkemys), omalla kohdallani tuo saman melodian transponointi viiden minsan ajan käy vähän turruttavaksi. Kuitenkin, erittäin potentiaalisen ja kehityskelpoisen kuuloista materiaalia!
0   +1 +2
 
10
Mokooma 17.06.2005
Hienon kuulosta! Tosin ne acidsoundit ku menis matalemmalle ni mie tykkään. ;)

Ootte mahtavia!Kiitän ja kumarran taas uudesta kuuntelusta.Kylä tuon tahtiin tanssahdellakki vois.Alku on jännä ja hauska.Ja siinä on mahtavaa kuunneltavaa.(Warp Brothers meininkii) BLADEEE... =)

Azziaaa...Jep...Kait mä lähen ottaa aurinkoo ;)
0   +1 +2
 
9
Wavescale 12.06.2005
Enpä sanoisi tätä lätkytykseksi ollenkaan, sen verran hyvin paukkuu tuo rumpupuoli... osoittauttui rumpujen osalta parhaiten toimivaksi biisiksenne tähän mennessä! Hyvin nuo acidsoundit narisee tosiaan, ja vaikka synamelodioiden hienoinen yksitoikkoisuus itseäni hieman häiritseekin, niin täytyy sanoa, että meno on armottoman tyylikästä. Ja saundi on erinomaista, kuten aiemmissakin biiseissä.
0   +1 +2
 
9
Lex 11.06.2005
Jos tämä on tehty MIDI, silloin mahtava saavutus! Muuten kappaleella on extaasinen tunne... Pidän todella!

Kiva kun pienestä Suomesta löytyy näin piristäviä musiikki neroja!!!

Pitäkää pojat lujasti kiinní omasta halusta, sekä jatkakaa omaa rataa. Tässä alkaa pikku hiljaa hahmottua todellinen kansain välinen soundi!

Keep on the good work!
+3   +1 +2
 
9
digeon 09.06.2005
jotenkin nää rewindin biisit van iskee muhun.. tosi hyvä miksaus kaikis biiseis, kuulostaa hyvinkin ammattilaiselt jo.. rummut on ainakin sellatteet mist tykkään ja paljon! myös jo niin usein käytetystä acid soundist ootte saanu hyvinkin oman kuulosen! pahaa ei täst ny oikee o sanottavaa vaan tää kolahtaa muhun hyvin! ja tätä vois just kuunnel oikeestaa ihan mis vaan! ei ehkä mikään tanssilattioiden kuningas biisi mut ajanviete biisinä mitä loistavin.
0   +1 +2
 
9
Ei aivan yllä vanhojen tasolle. Pituuttakin taisi olla ennätysmäisesti tähän asti, mutta vaihtelevuutta oli kyllä sen verran ettei ehtinyt tylsistyä. Olisin kaivannut vähän enemmän rymistelyä ja selkeyttä eivätkä ne puheen parretkaan siellä välissä olisivat haitanneet.

Eniten pidin kuitenkin alusta joka lähti hienosti liikkeelle pienten kikkailujen jälkeen. Nostatuksetkin vetivät myös mukaansa aika messevästi. Kaikin puolin hienon kuuloinen, mutta en maistanut uraania kieleni päässä vaikka sitä niin nimessä luvattiin. Ei huono silti ollenkaan ja ansaitsee kyllä ysinsä.

I like it loud!
0   +1 +2
 
10
gebo modyo 08.06.2005
Tykkäsin kovasti tuosta rewindille ominaisesta, taustalla rullaavasta happobassosta! Se tekee koko biisille todella groovaavan taustan, jonka päällä rullaava biitti ja synamelodiat luovat vain lisää tasaisen tappavaa tanssimeininkiä.

Biisi kehittyy mukavasti kokoajan, ja ehkä todellakin tuo nopea loppu voisi vielä jatkua yhtenä "encorena", vielä kerran tuota samaa rytinää loppuhuipennukseksi. Tosin pituutta on jo reilut 5 minuuttia, mutta biisi elää siinämäärin kokoajan, ettei tuo 5 minuuttinen tunnu mitenkään pitkältä ajalta, muutama lisäminuutti ei siis tekisi biisistä todellakaan yhtään pitkäveteistä.

Räyhäävä happobasso ja muutenkin soundit ovat todella miellyttävää kuunneltavaa. Tietyllä tavalla kliiniset, mutta kuitenkin särmikkäät.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat