Pedon viisaus (Pirunvuori - demolta)

Ridere deus | 12.09.2010 | Black Metal
3:47

Valmis versio, sekä tulevan Pirunvuori - demon päätöskappale. Tässä myös esimakua demon äänenlaadusta!

8.67   433 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=438112
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Funereal 31.03.2011
Meinasin just sulkea välilehden, mut sitten alkoi tuo lopun melodia, joka nostaa biisin aivan uusiin sfääreihin, ja oli pakko kuunnella loppuun. Tää menee vähän siihen kategoriaan, että alemman perustason jyystöä, mutta sitten lopussa odottaa sellainen ylläri, että biisiä kuitenkin tekee mieli kuunnella uudelleenkin.
0   +1 +2
 
8
Juu, että tulihan se uudempi, hiotumpi versio sieltä! Soundit ovat edelliseen verrattuna kutakuinkin muutamaa astetta paremmat ja biisin rakenne on järkevämpi kuin edellisessä versiossa. En tee nyt niinkään älyttömän pitkää analyysia, kun biisi on muuten jo aiemmin arvosteltu raakana, mutta lyhyen analyysin voin tähän nyt kirjoittaa, että mitä löytyy sopivasti ja mikä puuttuu.

Ekana kitarat. Ykköskitara soittaa aikalailla samankaltaista melodiaa, yksittäisiä ääniä sahaten melodiaa kehittäen. Samoin samanlaisia sointukuvioita kierrätetään biisissä mukavasti kappaleen edetessä. Kuitenkin tuota sahausta vähän tuntuu olevan vähän liikaa. Kappaleen alusta loppuun ykköskitara vetää aikalailla vaan sahausta, mikä voi vähän tehdä kappaleesta pikkuisen yksitoikkoisen kuuloista. Mutta hienoja melodioita löytyy loppupuolelta varsinkin ja pääosin homma menee ihan jees. Kakkoskitara hoiti osaansa varsin mukavasti melodiaa seuraten. Olisi voinut olla kuitenkin vähän enemmän esillä, jos soundit olisivat olleet vähän selkeämmät.

Sitten lauluja. Laulut ovat selkeämmät ja yhtenäisemmät aiempaan verrattuna. Mutta silti homma kuulostaa vähän semmoiselta puserretulta. Minun korvaani siis, en tiedä miten todellisuus oikeasti on. Mutta ei se huonolta kuulostanut. Mutta jotenkin tuntuu siltä, että laulussa pitäisi treenata vähän kestävyyttä(pitkien nuottien huutaminen). Saisi vähän sustainia ääneen.

Sitten bassot. Eipä pahemmin sanottavaa. Perusmeininkiä.

Rummut. Rummuissa on vähän sellaista, että osa filleistä kuulosti vähän kömpelöltä. Esimerkkinä kun lähtee blast beat loppupuolella, niin riffin lopussa oleva filli on aika häiritsevän kuuloinen. Vähän kuin "tatatta-tsih" (virveli ja splash), ei oikein tee vakuuttavaa kombinaatiota, jos splashin seuraksi ei lyö toiseen splashiin, crashiin, tomeihin tai palaa takaisin virveliin. Se kuulostaa vähän joltakin humppabiisin filliltä. Joten vähän enemmän semmosta rumpalin otetta noihin rumpuihin, niin ky'ä lähtee. Rumpusoundit olivat ihan jees, vaikka vähän tunkkaiset.

In a nutshell: Tulipa sitä tekstiä sittenkin. Eli tämä on kyllä huomattavasti parempi versio kuin edellinen. Mutta on kuitenkin muutamia juttuja, joita voisi vähän parantaa. Samoin vähän semmosta originaalisuutta ja kokeilua menoon, niin biiseihin tulee hienoa vaihtelua ja samoin tekee kappaleista kuuntelijalle haastavampaa, mikä lisää mielenkiintoa bändiä kohtaan. Mutta arvosana nousee yhdellä pykälällä ylöspäin eli arvosanaan 7½, joka luonnollisesti pyöristyy arvosanaan 8.

-Isth kuittaa-
0   +1 +2
 
9
`VARJO´ 12.09.2010
Todella toimivaa bläkkistä! Loistavat vokaalit!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat