Terroria

Riku Rotten Project | 19.02.2005 | Rock
2:38
7.89   3694 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Michikawa 11.06.2005
Näissä Rikun biiseissä on kyllä aina tosi tiukka meininki ja sopivan rosoinen ja murea tunnelma. Musiikillisesti näistä löytyy persoonallisia, vähän niinkuin "Absoluuttinen Nollapiste-goes-punk" -henkisiä kikkoja ja temppuja. Tällä kertaa miksaus ja masterointi toimii minusta oikein hyvin ja kokonaisuus kuulostaa toimivalta. Tällaisen musan ystäville oikein mallikas tuotos.
0   +1 +2
 
6
hoksploks 09.06.2005
No etpä ole musiikkiasi kunnianhimolla pilannut. Etkä laulutaidoillasi. Perkule kun et ole miksannut laulua kunnolla esille niin en nyt sitten tiedä mitä tämä biisi kertoo terrorismista. Luultavasti ei mitkään kauhean julistavat sanat muutenkaan.
Kuulen tässä biisissä vahvasti YUP:n.
Melodiat voisivat olla OK jos olisit laulanut ne OK. Tällaisenaan kauheaa. Mutta hei, olethan sentään multi-instrumentalisti! :)
0   +1 +2
 
D-Iivil 08.06.2005
Vokaalit eivät vakuuta, aneemista tasapaksua paatosta. Biisi itsessään sisälsi aika kivasti vaihteluita, joka sinällään antoi jopa hieman koomisiakin piirteitä tälle tuotokselle. Itse lähtisin parantamaan tuota laulupuolta ihan ensimmäisenä ja sen jälkeen hiomaan vielä soundipolitiikkaa hieman tuhdimmaksi. Alku on kuitenkin hyvä.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 08.06.2005
Ihan ok kotistudiointia taas, selkeät soundit joista kuitenkin kuulee aivan liian selvästi juuri sen että kotistudiomeiningistä on kyse. Yrittäisit saada vähän tota steriiliyttä pois soundeista, vähän paneutumista rumpuohjelmointiin eikä vain sitä yhtä luuppia sellaisenaan kerta toisensa jälkeen...

Tylsät bassolinjat eivät erotu juuri mitenkään muiden soittimien alta. Laulu on ok mutta ei myöskään herätä ihmeellisempiä fiiliksiä. Kitarat ovat suorastaan ärsyttävät.

Tässä on tosi iso ongelma, jonka jakaa kyllä vähintään 95% mikserin materiaalista ja musiikista ylipäätään: Ei tässä ole oikein mitään omaa juttua joka pärähtäisi. Omaperäisyys olisi todella tärkeä asia kun tänä päivänä tulee niin paljon kloonimusiikkia...
0   +1 +2
 
Mr Dimension 08.06.2005
Kamala miksaus. Ei tee oikeutta kappaleen jännille pikku kikoille... tai jotain... öhöh....
0   +1 +2
 
8
wau wau ja mau mau..nää on niitä mitkä saa mut hymyilemään.
0   +1 +2
 
7
Gouwola 07.06.2005
Aika suolesta ne wiu wau wou kitarat, laulustakaan en pitänyt, mutta ihan ok silti...
0   +1 +2
 
D-Vision 07.06.2005
Alku on oikein toimiva ja saa kuulijan välittömästi odottamaan laatukamaa. Kun sanoitukset lähtevät mukaan, on hämmennys kerrassaan tyrmistyttävä..:D Mättö-Rock vaihtuikin letkeisiin ja humoristisiin melodioihin ja sanoituksiin.. Sanojen perimmäinen merkitys jäi kuitenkin ehkäpä hieman epäselväksi.. Pituutta olisi ehkä saanut olla enemmän, mutta tässä tapauksessa ei se taida olla suurikaan puute. Oikein raikas ja hauska piristysruiske näin yömyöhään..
0   +1 +2
 
7
kilkka 05.06.2005
Ihan ok biisi. Laulu ei sytytä niin yhtään eikä mitkään yksittäiset riffitkään, mutta kokonaisuutena ihan toimiva paketti.
0   +1 +2
 
8
A.S.H 05.06.2005
Hei Hilpeetä piti laittaa volaa.Laulua lisää!!! unohda tilat.To se elememtiksi iha tohon kärsan päähän.niiku.
Ni sit toi asia joka on pelkistettyä ah niin totta saa fudua.PS.soyke noi kone rummut jollain..Aikuisen oikeesti:)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4 5 6

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta