Reincarnate_VIR

RI:SA | 11.05.2008 | Experimental
5:32

Reincarnate_VIR (2008)

10.00   1187 kuuntelua

Kappaleen sanat

tonight the machines have been turned on
weve reached a new level of reality
tonight im not myself anymore
im someone else someone better someone perfect

weaknesses shall be killed and modified
we are the highest law

there is no way turning back anymore
no way anyone could stop me from fading

tonight the machines have been turned on
join us
become connected

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Fitz 30.07.2008
Ja piti lisätä sama kun MKDELTA, että nuo ennen neljää minsaa tulevat melodiat ovat mielettömän kivoja!
0   +1 +2
 
Fitz 30.07.2008
Hyvin konemainen tunnelma. Komppi on ihanan nykivä ja äänet ovat jatkuvaa hurinaa, tuntuu syvällä korvissa. Kieroja melodioita räiskitään minkä keritään, tulee hyvin videopelimäinen tunnelma. Lisää pohjaa tälle kappaleelle olisi voinut lisätä, jykevämpää bassoa, paikoin liika diskantti vähän tekee kipeää.

Tuo täyskäännös tulee kyllä täysin puun takaa, se on hieno. Mutta videopelimeininki jatkuu silti, alkaa jo ehkä hieman kiepomaan :D.
0   +1 +2
 
MKDELTA 21.05.2008
Noi melodiat mitkä tulee vähän ennen neljää minsaa on tosin hiton kovat! se on nyt pakko sanoa tämän eduksi. biisin tunnelma nousee kyl loppupuolella kattoon. :)
0   +1 +2
 
MKDELTA 21.05.2008
Tää biisi on mulle hieman liian diskanttipainotteinen. Kun kuuntelen winampissa 100% volalla niin biisi vaan sihisee korvilla. aaaoghhh. Kun volat laittaa puolet pienemmäksi kappale vaikuttaa jokseenkin tasapainoselta, mutta diskantit tuntuu jyräävä MEITIN siltikin, ja biisi vaikuttaa hieman simppelimmältä kuin muut tämän julkaisun biisit...äh...
0   +1 +2
 
10
GxBx 12.05.2008
Nin ja pitä myös kunniamainita tuo laulu. Olis pitäny jo tos edellises piisis. Hyvin vedetty ja effektoitu, pääsee rakenteen puolesta oikeuksiinsa. Olen erittäin positiivisesti yllättynyt kun albumilla on sitä enemmän.

Rikun kitarasyöskentely on myös yksi elementti mistä risan tunnistaa, ei ehkä parhaiten tässä biisissä mutta useimmissa! Jotenkin noi succesit on mulle sellasia Teh Risa biisejä. Niissä on niiku määritelty se perusfiilis ja idea.
Idea soittimiin kuuluu kans tollanen ulisevan vinkuva huilusyna orgaani mikä on suoraan jostai kauhuleffasta pari astetta koolimpana ja pelottavampana vaan.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta