Rise and Shine

Rope Too Tight | 01.11.2008 | Melodic Metal
5:40

From the band's first demo "Prison". Recorded during 2008 in RTT rehearsing room in Konala, Helsinki.

8.40   1009 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=354367
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
HeartlessLeper 26.01.2010
Tiukat soundit teillä tuntuu olevan biiseissä. Kitarat jyrisee muhevasti, basso lätisee palleille.
Sentenced kuuluu paikoitellen sävellyksissä, mutta se ei todellakaan ole huono asia. Sävellykset on mielenkiintoisia kuten tässäkin; progemaisuutta sotkettu suoraviivaseen mättöön! toimii!

Propsit laulajan huudoille!
+4   +1 +2
 
8
Blondiapina 23.03.2009
Ihan mielenkiintoinen kipale, vaikka rummut ja kitara olisivat ehkä voineet olla hieman voimakkammin iskeviä. Laulajalla oli tuollainen mukiinmenevä metalliääni, tykkäsin tuosta lordimaisesta raspi-äänestä, jolla vedät nuo voimakkaammat kohdat.
0   +1 +2
 
8
Holic 23.03.2009
Luin heti bändin nimen oikein: "Rape Too Tight". Pitäisiköhän mennä jo nukkumaan. No yritän vielä skarpata. Onpas tyylikäs intro oikein herättävää. Mikäs ihme mumima tuo oli? Laulajalta irtoaa ja sovitukset toimii. Jonkin verran enemmän räyhäämistä olisin kuitenkin toivonut paatuneena kuuntelijana, mutta eipä siitä teitä sovi syyttää. Taas meinaa harhautua astialta. Teillä on kyllä näkemystä ja kiinnostavat sovitukset, ei siis muuta kuin lisää kipaleita ja keikkaa niin penteleesti.
0   +1 +2
 
vnmwrtcbn 22.03.2009
Alussa huomaan heti sentenced vaikutteisuuden, kuulostaa hyvältä. Sen jälkeen tuleekin vähän progempi osio, missä leikitellään vaan rytmillä. Tällaiset yleensä toimivat minulla, mutta tässä tilanteessa kuulostaa vain jotenkin kömpelöltä. Muu biisi on ihan mukavaa rämpytystä, mutta mitään suurempaa koukkua ei löydy. Meno jää vähän tasapaksuksi, ja soolokaan ei ole niin erikoinen. Kummaa, tällä kertaa ei napannut.
0   +1 +2
 
Artturi 22.03.2009
Jotenkin valjuksi jäi. Se koukku jotenkin puuttui mikä saisi korvat hörölle. Sentenced tulee mieleen oikeastaan biisin kaikista osa-alueista. Eritoten laulusta. Biisistä toki kyllä huomaa että pojilla on lahjoja.
0   +1 +2
 
Jokke- 18.03.2009
Tempo meinaa seilata välillä ja tuntuu että tuplabasaria on ahdettu liikaa ja liian usein. Laulut hukkuvat ja ehkä liian äärirajoilla oltiin puhtaissa melodioissa. Semipuhtaat taas toimivat hyvin, tulee jopa Sentenced mieleen niitä vokaalpätkistä. Missä bassot? Olisi saanut olla vähän voimakkaammin kuultavissa.
0   +1 +2
 
rleinone 16.03.2009
Tämä pääsi yllättämään positiivisesti, ehdottomasti.
Melodic metal on viime vuosina niin kuluttu genre, että siinä pitää olla omaa otetta. Ja tällä bändillä on progresiivista otetta, joka ei kolahda pikkunäppäryytenä omaan nilkkaan. Soittopuoli on ihan jees, laulussa olisi ehkä vähän hiomista (ehkä sävellajien mulkkaamista?), mutta kokonaisuutena jää selkeästi plussan puolelle.
0   +1 +2
 
Mukelo 15.03.2009
Ihan ok tavaraa, oma persoonallinen leima puuttuu kuitenkin täysin. Tarkoittaen ettei tuo mitään uutta ja osa tekee "tämän vanhan" paremminkin. Breikit ehkä vähän turhan pitkiksi venytettyjä.
0   +1 +2
 
Transparent 13.03.2009
Alussa hienon synkeä tunnelmointi. Ihan palasi vanha kunnon Sentenced mieleen. Hieno kappale. Mukavan rauhallinen mutta kuitenkin painostava tunnelma. Laulumelodiasta en oikein saanut kiinni säkeistössä. Vaatinee useampia kuuntelukertoja ennenkuin avautuu. Murinat toimivat hienosti =)
0   +1 +2
 
Begemot 31.01.2009
Pitkästä aikaan joku ei-tuttu bändi ringissä. Alku tuntuu välillä melko kikkailulta, pitkään odottelee milloin biisi alkaa. Varsinkin nuo rumpubreikit hieman hidastaa menoa. Ihan ok soundit tässä, mitä rummut pikkasen kumisee. Soitto ihan mallikasta, laulu ei ehkä ole tämän genren parhaimmistoa, mutta kyllähän sitä ihan vaivatta kuuntelee.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta