Nälkäsiä sessari

3:01

Verse 1: RumaKukka

Verse 2: LikainenSielu

9.08   1818 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
--lxf-- 11.07.2008
Ihan hyvä biisi en kauheest jaksa kommentoida.. mut .. hmm .. ei ollu kyl niin synkkä ku odotin :( Mut .. no .
Biitin sample raiskattu loppuun -
Flowt toimii tosi hyvin.. sanat jeppist paremmat .
annan tästä ysin on tää hyvä onnistunu teos. HYVÄ!! T:Väiski
0   +1 +2
 
9
LILQuest 10.07.2008
Biitti on tiukka, ei siitä sen enempää, muutakun et bassolinja vie hienosti kyl mennessään...
Ruman settejä ei oo aikasemmin tullu vastaan ku ihan muutama random-verse, joten ei oo hirveesti vertailukohtia aikasempaan. Mut kovaa settii kyl. Verse on oikeen toimiva. "Olotila afrikka" jäi jotenki ihmeellisesti hienoudessaan mieleen ?? Tuplaukset on onnistunu hienosti ja ei tosta kyl mitään "vikoja" löydä, vaikka kuinka kriittisel mielel olis liikkeellä.

LS:n matskuja on tullu pikkusen enemmän vastaan, ni pystyy vähä vertailee vanhempiin biiseihin...
Homma on pysyny nätisti kasassa ja toi tyyli on entisestään vaan ottanu tasasempaa jalansijaa ja alkaa olla setit jo aika sulavaa kuunneltavaa. Vedätsä noi ekat neljä lainii ilman hengähdystaukoo, vaiko onko miksattu vaan putkeen ?? Jos on yhel vedolla vedetty, niin ei voi ku arvostaa... Joka tapaukses matsku kuulostaa, kuten jo sanoin, sulavalt menolt.

Jäbien kertsihuukit toimii pirun hienosti. Se olis voinu toimii aika nätisti jos ikään kuin molemmat olis vetäny oman vetonsa huukkiin peräjälkeen, eikä niinkun nyt, erikseen.

Yleensä kun biisin nimessä on sessari-lisäys, niin odotustasot matskun kovuuden suhteen on aika väsäset, mut tää setti yllätti kyl hyvyydellään. Hyvä mainostus oli, joten saa pistellä viestiä taas kun tulee jotain uutta !
Jep !!
0   +1 +2
 
9
hele_69_ 06.07.2008
aika samaa mieltä -kl-:n kans..ihan jees settiä..
0   +1 +2
 
9
Nasic 12.07.2008
Tää oli aika kova! Biitti vitun hyvä, diggasin. Sanat oli kans ihan ok, enemmän tykkäsin Likaisensielun versestä, mut molemmat veti kyl hyvin oman osuutensa. Levyä odotellessa :>.
0   +1 +2