Omenapuu (kokonaisena)

Saara | 26.09.2010 | Ballad
4:21

Jostain syystä alkuperäinen Omenapuu loppuu 57 sekunnin kohdalla. Tässä kokonaisena. Sorry tuo originaalin sotkeentuminen...

10.00   862 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

mercykhargbor 14.07.2012
Hei
kä, rotu ja siviilisääty eivät ole tekijöitä, jotka minä kirjoitan teille. Olen 24-vuotias nuori tyttö. Tarvitsen jonkun, joka kohtelee minua kuin lady.You äänen mies unelmani profiilisi tänään ja se kuulostaa hyvältä sinusta joten siksi otin yhteyttä sinua suhteita. Minulla on mieltymyksiä, enkä usko että on välttämätöntä rakkautta on segrigated iän. Jokainen nainen on kaikilla miehen hänen unelmansa. Anteeksi profiilini ei riitä täällä vaan kertoo lisätietoja minusta ja valokuvia, jos sinulla on aikaa kirjoittaa minulle sähköpostitse (mercykhargbor24@yahoo.com) Cares tuntea sinut.
Yours sweet heart
Miss Mercy
varmista, että kirjoitat suoraan minun postilaatikkoon ok.

mercykhargbor24@yahoo.com
........................................
H ello
Your Age, race and marital status are not factors in who I write to you. i am 24 years old young girl. I need someone who will treat me like a lady.You sound as a man of my dream in your profile today on and it sounds good about you thats why I contacted you for relationships. I have my preferences, and I do not think it is necessary for love to be segrigated by Age. Every woman all have a man of her dream. Sorry my profile is not enough here but will tell you more details about me and my photos if you find time to write me via email (mercykhargbor24@yahoo.com) Cares to know you.
Yours sweet heart
miss Mercy
please make sure you write direct to my mail box ok.

mercykhargbor24@yahoo.com
0   +1 +2
 
sarbla 26.07.2011
Omenapuu soitettu Ylex-Kellarin kautta Ylex:ssä 20.7.2011 http://ylex.yle.fi/artis ti/saara/biisi/omenapuu ja löytyy myös Youtubesta http://www.youtube.com....
0   +1 +2
 
10
Varhainen Valo 08.01.2011
On kyllä tosi hyvää tulkintaa. Hieno laulusaundi, hyvä sävellys ja hieno loppuharmonia koko biisissä, mikä tukee kokonaisuutta. Tunnelmallista rakkausmatsgua, jotenkin apaattinen fiilis puree laulusaundillisesti ja artikulaatiossa on myös pientä angstia tms. totista löysyyttä, joka antaa nyanssin.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta