The Village

6:38

Kaukomailla kaikki on kauheampaa, myös kylät.

7.33   29 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Paxor 11.10.2022
Riffit on ihan kovia, rummut ja bassosoundit on oikein hyvät! Kitarassa vois ehkä vähän vielä parantaa soundia, clan laulut kuulosti vähän kummalliselta hölinältä ne pitäs laulaa tosissaan. Growling toimii, hyviä kitarariffejä väliosassa. Tiukkaa soittoa.
0   +1 +2
 
6
Hukutus 04.08.2022
Ilman koskettimia olisi ollut varsin maistuvaa. Eikö nuo spooky-synat jääneet 90-luvulle?
0   +1 +2
 
ex4 16.05.2022
Ihan ensinnä pitää sanoa että pitkän biisin olette värkänneet. Ehkä on tyypillistä genrelle, ei ihan näin raskasta musaa yleensä tule kuunneltua. Tai oikeastaan laulusoundi tekee tästä itselle asteen turhan rouheaaa, muuten soundimaailma miellyttää korvaa. Ja tämä on ihan puhtaasti makuasia, en esitä kritiikkinä.

Mainio kontrasti saatu A- ja B-osien laulun välille, lisää kappaleen mielenkiintoisuutta. Ja kitarasoolot oli sopivan melodisia. Itse en pidä loputtomasta tiluttamisesta sooloissa joten nämä toimi tosi hyvin. Melodioihin haettu paikoitellen vähän itämaalaista otetta.
0   +1 +2
 
8
Poistakaa nuo puhtaat vokaalit, oli todellinen antikliimaksi. Muuten biisi toimii oikein hienosti, hyvä biisi ja hyvän kuuloista bm-rääyntää. Mutta tuo hoilaus ei toimi. Tuntuu että nyt on hyvää black metallia, mutta se keskeytetään aina välillä kun joku karaoke-tero haluaa vetää oopperaa. Loppuarvio: hyvä biisi, joka ontuu parissa kohtaa!
0   +1 +2
 
Kostiainen 05.03.2022
Ja heti laukkaan. Vauhdikasta menoa. Genressään miellyttävän kuuloista.
0   +1 +2
 
Begemot 24.02.2022
Tässä genre joka jää itselle hyvinkin etäiseksi estetiikalta. Sen verran voi saada irti, että tämä on hyvin soitettu. Matalammissa voksuissa oli persoonallisempi ote. Kiipparit toivat tähän harmoniaa. Kitarasoolo kuullosti hyvällä tavalla lpäimietityltä, jos vedetty yhdellä otolla, niin hatunnosto.
0   +1 +2