häiriö

sanmal | 14.04.2007 | Techno
5:11

suhin rätin ulin reverbin kaiutin napsun nipsun kitkun ketkun nitkun

8.75   1016 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

MKDELTA 17.07.2007
Alkaa hienosti. Erityisesti nuo pinen pienet rapinakolistelut olivat kivoja. Jotenkin vähän latistuu loppua kohden, menee tavanomaiseksi. Enää ei tule niin kummempia rutinoita eikä hetkittäistä formant (?)-yninää. Ehkä tätä häiriötematiikkaa olisi voinut kehitellä vähän enemmän ja heittää reilusti veikeämpää/vaikeampaa soundia tuonne loppuun. Rauhoittava biisi, rutinat on aina kivoja, soundit on A ainakin omaan korvaani.
0   +1 +2
 
9
Nevermind 17.07.2007
Mukavan kuuloinen ja tarttuva komppi, hyvin kasattu biisi. Vois jo nähdä sieluni silmin ihmisten hyppivän kappaleen tahdissa jossain hesan klubilla. Jtka samaa rataa, niin hyvä tulee.
0   +1 +2
 
blmstrn 27.04.2007
täähän on ku villalobosta mutta toimivampaa. siisti subi/basari-vuoropuhelu mutta snadisti lätty miksaus jotenkin, ei toi basso-osasto pääse oikeen oikeuksiinsa varsinkin silloin kun elementtejä on kehissä vähän enemmän.

rakenne toimiipi! kehittyy just sopivan nitkukkaasti. kyl tätä kelpaa fiilistellä ennen marco carolan keikkaa.
0   +1 +2
 
9
accent 14.04.2007
*Laittaa kädet mister Burns -mäisesti yhteen* Excellent. Hyvin nitkuu. No hitto, taas tosi lyhyt kommentti. Tee välillä huonompaa musiikkia niin tulee tarvetta sanoa muutakin kuin että "hyvä biisi". Liian lyhyt tää kyl on. Ja vailla sitä ultimaattista ultrakoukkua joka erottaisi trackin muista. Mutta muuten tosi hyvä.
0   +1 +2
 
Mika Björklund 17.06.2007
Hyvin leivotaan alussa ja sitten lähtee liikkelle. Syväilevä bassopuoli, siitä ylöspäin menevämpää jytää. Erityisesti selkeä kappale äänellisesti ja temaattisesti, kuten projektiin sopii. Detaljeja löytyy, mutta myös niiden kaunista puutetta. Ei kliimaksia.

Sopivaa.
0   +1 +2
 
9
JM 18.04.2007
Ai taas näitä subbarihittejä!? :D Joo, hyvin imasee, pää keikkuu kaiken muun matkassa, mutta taustan äänet sitten sekottaa hyvällä tavalla, siis että voi keikutella itseään nojatuolissa muuten, mutta samalla ajatella noita taustan ääniä. Toimivaa toimivaa.
0   +1 +2
 
8
Stocco 18.04.2007
Nitkutus ei oo niin hyvä ku esim paukutus. Et silleen, mut naminam surninapörinää tuol taustal leijailee ja kivat kopotiklopitkin reissaa. Kehittyy erinomaisesti ja on rakenteeltaan täydelinen. Täs on just oikeassa suhteessa kaikki osaset. Sopiva määrä eri saundeja.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta