kuitu

sanmal | 08.07.2007 | Minimalism
3:32
9.60   1055 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Maucca 01.09.2008
Hieman usvaisesta ääni maailmasta rakentuu vähin erin hienolla tavalla puhutteleva ja konstailematon äänimaailma. Tykkäsin noista korkeiden kellomaista äänien kontrastista tuohon matalalla soiviin ääniin. Todella hieno kappale.
0   +1 +2
 
10
Jussi Huhtala 25.06.2008
Kuuppa sekosi täysin, mahtava äänimaailma! Aivot maalailee kuvia escape from newyork feat. metroid. olen myyty.
0   +1 +2
 
Mika Björklund 05.09.2007
Herkkää. Mikroskooppista musiikkia, orgaanista. Ostakaa Jepun luomukuitua!

Kuitu - kun katsot läheltä, muuttuu tuttu muoto epävakaaksi ja rajat hämärtyvät, mutta täyteen muodottomuuteen ei vajota. Kaipasi minustakin muutaman minuutin lisää. On kiva juttu.

Vähän sama ku Kellogs Rice krispies, kun kuuntelee läheltä niin ne juttelee sulle.
0   +1 +2
 
waino84 17.07.2007
Tää on niin erikoista kamaa etten osaa ees rakentavasti kommentoida! :o
0   +1 +2
 
9
Nevermind 17.07.2007
Kappele aiheutti minulle hienoisen päänsäryn, mutta se ei johtunut kappaleen huonoudesta vaan siitä, että kajarit olivat liian kovalla. Kappale toimii hyvin rentouttavana ajanvietteenä ja saatan jopa kuunnella sen myöhemmin uudelleen. Kappaleessa ainut huonohko puoli oli se, ettei siinä, että sen tekijä aliarvioi itseään pahasti ja se saattaa laskea kappaleiden tasoa tulevaisuudessa. Onnistunut tuotos, joka kertoo tekijästä ja sen hetkisestä tunnetilasta paljon. Suosittelen, varsinkin jos on lievä stressi päällä.
0   +1 +2
 
Free-Soul 17.07.2007
Jäin maistelemaan suussani tuota Veneficuksen kommentin toista sanaa, ja totesin itsekseni että resonanssi on täsmälleen oikea sana. Tämä äänimaisema etsiytyy korvakäytävieni kautta jokaiseen kammioon ja sopukkaan mitä löytää ja RESONOI. Ääni täyttää tilan ja värisee. Huu. ~~~~
Jossain aivolisäkkeiden ja mantelitumakkeiden viidakossa on ihmispäässä pienenpieni keskusyksikkö, jota kukaan anatomisti ei ole vielä löytänyt, koska se on niin pieni. Se on juuri niin pieni, koska sillä on vain yksi tehtävä: lähettää kylmiä väreitä pitkin selkäpiitä. Useimpien ihmisten kylmänväreyksiköt ovat aika onttoja, koska kylmät väreet vievät niin vähän tilaa, mutta minun yksikköni ei ole enää tyhjillään, sillä se sai juuri asukkaan. "kuitu" nimellä tunnettu äänimaisema luikerteli nimittäin korvastani sisään, ja löysi itsellensä pienenpienen kodin, jossa on hyvä surista ja resonoida.
0   +1 +2
 
9
Imp 16.07.2007
hienon kuuloinen on kyllä.oikeanlaista tunnelmaa :) tämä toimisi yöllä juuri hyvin. nyt se tunne jäin vähän taka alalle mut erittäin onnistunut soundi maailma ^^
0   +1 +2
 
10
Veneficus 12.07.2007
Alku resonoi kauniisti öisen fiilikseni kanssa. Kaunista ja hivenen rosoista, kuin kaupunki kesäyön tunteina jolloin ketään muuta ei ole liikkeellä. Tyyntä ja kiirehtimätöntä rauhallisuutta. Vähitellen ilmaantuu liikettä joka tuo mukanaan aavistuksen rytmistä.

Hallittuja elementtejä ja kauniita, sopivaa kontrastia keskenään luovia soundeja. Ääniä jotka melkein voi tuntea kosketuksena ihollaan. Juuri tällaisen kappaleen sitä haluaa löytää niinä raukeina tunteina kun keskiyö on jo takana ja aika tuntuu lamaantuneen.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta