nudge

sanmal | 21.12.2004 | Techno
5:19

Techhousehtava pätkä. Ulvon kuuta.

Melancholy Air Ep, raita 2.

8.29   1613 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Nevermind 17.07.2007
Jotenkin jo alussa huomaa että työ on vanhempaa mallia, varsinkin kun on kuunnellut uudet ja hieman kehittyneemmät ensin. En sano, että kappale olisi huonompi, mutta eroja on. Kappaleessa ei jotenkin tunnu olevan samankaltaista jyskytystä kuin uudemmissa, mikä voi olla myös hyvä. "Ufo"-äänet häiritsevät aluksi, mutta niihin tottuu vähän ajan päästä. Musiikki on melko rauhallista, joten sitä on helppo kuunnella. Helppous voi kuitenkin aiheuttaa sen, että kappaleeseen ei kiinnitä niin paljon huomiota.
0   +1 +2
 
gerana 20.03.2007
Aikasta söpö :) Kivaa naputusta. Yksinkertaista ja transsimaista. Kivoja saundeja käytetty ;) Melko abstraktinen biisi. Tykkäsin kovasti. :)
0   +1 +2
 
8
unikoi 02.11.2006
Sijalla kaksi tripletistä. Rytmiikan saundit kuin luotu toimimaan keskenään. Kahden minuutin paikkeilla tuleva wobble on melkoisen erikoinen, mutta sulautuu hetken kuluttua mukavasti biisin rytmin vietäväksi. Chordit ovat jeremäisiä(c), joten enpä sano niistä sen enempää.:)
Pientä ja siloposkista, ehkä olisin kaivannut jotain pientä ja lähes huomaamatonta rytmittelyä antamaan biisille lisägrooven. Samalla se olisi antanut sulle lisänumeronkin.
0   +1 +2
 
8
substance 03.04.2006
Hyvin oot löytänyt tähän EP:hen tuon yhtenevyyden vaikka en näistä juurikaan mitään melankoliaa aistikkaan. Biitti groovaa mukavasti, tämäkin sopii oikein hyvin kuuntelumusaks, miksei jonnekin bileiden chillout huoneeseenkin. Ehkä hiukan jo liian junnaava omaan makuun.
0   +1 +2
 
9
HW 19.12.2005
Tässäkin oli varsin epäperinteinen äänimaailma. Mukavan napsuva ja kevyt. Tavallaan siitä tuli mieleen huurteen kuorruttama metsä.
Junnaavuutta tässäkin oli aika runsaasti mutta siitä huolimatta (tai ehkä juuri siitä johtuen) tämä toimisi varmasti erinomaisen hyvin jollain savuisella klubilla.
0   +1 +2
 
9
Veneficus 26.12.2004
Tämä nykäisee hienosti vauhtiin, ei mitään pirihirviöintiä mutta mukavan letkeää tarpomista. Soundit sopivat juuri tällaiseen hienosti ja tässähän alkaa hytkyä ihan tahtomattaan. Tulee mielikuva että talsisi hyvissä kukkasavuissa läpi salin jossa välkkyy strobo ja jengi tamppaa lekteästi. Ja mieli tekee päästä sinne itsekin, ihmisten joukkoon tanssimaan.

Suhteellisen monoa, mutta toimii minulle kuin tauti. Uskoisin tämän johtuvan aika pitkälti soundeista jotka onnistuivat viehättämään minua suuresti. Tämä tulee kyllä soimaa vastaisuudessakin.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta