Late Regrets

Sata | 23.02.2008 | Heavy Metal
4:23

Poppia a'la Sata Viikolla 8/08 Top-40 sija 39.

9.50   2799 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
pupux 17.03.2008
idolit ja vaikutteet juu tiktak tai gimmel eipä heti tuu mielee tästä kappaleesta...( mistäköhän se johtuu?) joku mainitsikin tuolla aikaisemmin lordin se puuttuu tuolt teitin listalta täähän kuulostaa ihan euroviisukappaleelta... muutunut on joo paremmaksi 2vuodessa nää biisit. eipä mitään negatiivistä kommenttia täältäkään tule.
0   +1 +2
 
9
ikihiki 15.03.2008
Yritän olla mahdollisimman kriittinen, jotta palautteesta olisi jotakuinkin mitään hyötyä. hmm. peijakas kun ei meinaa mitään negatiivista biisistä löytää.

Asenne on todellakin rok. Saundi on todella rok.

Alusta asti biisi tempaa mukaansa, ja varsinkin tuplabasari kuulostaa todella muhkealta. Basso jytisee kivasti eikä erotu häiritsevästi vaan edukseen. Kitaraan ehkä kaipaisin hieman lisää erottuvuutta, hivenen särömpää ääntä ehkä.

Biisi on alusta loppuun asti todella kovaa kamaa. "laulajan" ;) ääni on helvetin onnistunutta hevisaundia. Ei liian kuolemalta kuulostavaa, mutta heviin todellakin sopivaa. Sama asenne joka biisissä niin työ ootte muutaman vuoden päästä meitin euroviisuedustajia. :D

Negatiivista palautetta/kritiikkiä tulee oikeastaan vaan tuosta kitaran erottumattomuudesta, ei meinaa kaiken muun seasta erottua kunnolla. Ja hieman enemmän säröä kaipaisin.
0   +1 +2
 
9
solesurvivor 29.02.2008
Jee, hyvä pojat, nyt on taas otettu iso askel eteenpäin!! Ihan alkumetreillä vokalistin "ville laihiala maneerit" aavistuksen otti korvaan, muutenkin hieman sentencedin henki tästä kivasti hehkuu, mutta sitten eteenpäin kun vokalisti päästettiin ns. irti, niin kylläpä hyvin vetää!! Kitaristitkin on skarpanneet urakalla, ei tässä mitään mutinoita nyt saa millään aikaan. Tykkäsin!!
0   +1 +2
 
10
MJ Antipope 27.02.2008
Olipas oikein toimivaa metallista mutta tavallaan hyvästi popahtavaa mutta silti heavyä...tuon selkeämmin en nyt osaa itseäni ilmaista. Kehitystä on tapahtunut joka rintamalla, onhan tuosta vanhemmasta materiaalista melkein 2 vuotta. Sävellyksessä on lisätty koukkujen määrää, ja samalla on löydetty myös laveampiin kohtiin kuten kertsi oikein hienoja harmonioita ja melodiaa. Biisi pysyy mainiosti kasassa, "pakollinen" soolokaan ei ärsytä (olen aika ranttu soolojen suhteen). Laulaja on ottanut myös isoja askelia eteenpäin ja kapasiteetti ynnä arsenaali on kehittynyt.
0   +1 +2
 
10
epicprobl 26.02.2008
Radio Rockiin tämä ja heti immediately. Tämän biisin perusteella menossa enemmän epä-extremempään suuntaan, mutta jos tuntuu hyvältä, niin PRKL antakaa mennä vaan. Alkuriffin rumpusysteemit rullaa kyllä järjettömän hienosti. Janne värkännyt hyvät soundit, paitsi ite oisin kuunnellu noita kannuja ehkä vieläkin enemmän pinnalla. Helvetin hyvä ote jätkät, vaikka tuskin sitä tarvii teille enää erikseen sanoa!
0   +1 +2
 
10
Daimonion 25.02.2008
voi vattukarpalopuskan bileet, ihan sairaan hyvät soundit, ihan mahoton ralli! timon ääni kaipas vähä cleenimpää otetta, vähän epäselvää örinää paikoittain, siis ettei se laulumelodia tule niin selkeenä, kertsissä se sais olla ainakin tosi selkee koska on hitin ainekset tässtä.
mutta aivan kymppi biisi!
oiskohan jo rejectedin voittanut.. ;D
0   +1 +2
 
10
ironica 24.02.2008
Perkele! Hyvin jytää <3
0   +1 +2
 
9
Routis 24.02.2008
Kylläpäs. Ei teidän musiikki mitään huonoa oo koskaan ollukkaan, mutta kyllä kehityksen hedelmät näkyy! Kaikin puolin mukavan melodinen heviralli, mistä ei oikein pahaa sanottavaa keksi.
0   +1 +2
 
10
Stone Of Death 02.03.2008
Kalajoki jee jee...Diablo taitaa olla sieltä lähtösin..? Demobändejä, kun pitää aina verrata levyttäviin artisteihin ja bändeihin, niin laulajan ääni on tuon edellä mainitsemani Diablon Nygårdin sekä Mr.Lordin toimiva sekoitus. Soundit on kaikin puolin hyvät eikä soitossakaan ole mitään huomautettavaa. Missä ootte muuten biisin nauhottanu? Oikein oiva veto!!! Kai tässä täytyy hypätä fanijoukkoon!
0   +1 +2
 
10
Kallemania 01.04.2008
Loistava biisi. En kyllä tajua että miten tämä nyt niin Lordilta kuulostais, onhan tää vähän popahtava mutta on tällasia tehneet metallibändit ennenki.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2