Koi

Satumnaisuus | 08.04.2008 | --
8:06

Kaleidoskopedelia // Track 00002
mukana valo pellervo lankinen

10.00   2885 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
vahtoma 19.07.2008
Kaunista ja toimivaa.
0   +1 +2
 
-Juha- 17.05.2008
Todella upean kuuloinen ambient alku padeineen ja arppeineen. Tossa puolentoista minuutin kieppeillä alkaa sitten tulla rauhallista rummuttelua ja viulun tyyppistä soitinta mukaan (kai se on viulu... muuten nolostun vanhana viulistina :( ) Todella upea melodia lähtee sitten kuitenkin liikkeelle ja naisvokaali tuo kauniin lisän vielä mukaan. Tulee vähän rauhallisempi irkkufolkmusa mieleen, mikä on loistava juttu. 5 minuutin paikkeilla menee sitten taas tutuksi satumnaisuus jamitteluksi, joka ei minullekaan iske niin hyvin kuin tuo alkupuoli, vaikka sopiikin kokonaiskuvaan hyvin (kuten speak mainitsi myös). Kuitenkin erittäin nautittava biisi ja varsinkin alkupuoli on uskomattoman hienoa kuunneltavaa.
0   +1 +2
 
SpeaK 28.04.2008
Tämä on kyllä jotain todella hienoa. Sointuja ja melodioita ja soundeja jotka on todella uniikkeja ja koskettavia. Varsinkin ~2:50 paikkeilla tapahtuvat tapahtumat ovat todella kauniita, samoin ~3:30 lähtevä kalimba/tms -tyylinen nuottikulku.

Valitettavasti ~4:15 lähtevät kaoottisemmat menot eivät ole mieleeni, jotenkin tuo piano vaan ei istu soppaan. Onneksi tätä ei kovin kauaa kestä, mutta ehtii silti latistamaan fiiliksiä. Tulee pudotus, joka lupailee taas selkeämpää menoa. Niin tapahtuukin hetkeksi, mutta sinne tuo piano tulee taas häiritsemään kuuntelukokemusta! :D

6:50 on esimerkki kohdasta joka on kaoottinen, mutta silti mielestäni toimiva. Vaatisi vaan enemmän koskettavuutta tuo loppu, sillä tuntuisi menevän todella häröilymeiningiksi, jossa on herkkiä soundeja mukana, mutta ei kuitenkaan tarpeeksi että niistä saisi paljoa irti, eikä meininki ole tarpeeksi häröä että saisi häröilynautintojakaan.

Kaikenkaikkiaan kaunis alku biisillä, loppupuoli ei ole niinkään mieleeni. Loppu kyllä sopii alkuun omalla tavallaan, mutta valitettavasti sieltä ei vain löydy oikein mitään mikä minulle kolahtaa. Silti, alussa koskettavampia nuotti/sointu/soundi -yhdistelmiä mitä olen pitkään aikaan kuullut, kiitos niistä.
0   +1 +2
 
Begga(R) 29.06.2008
Melodista, herkkää, levotonta, hentoa, voimakasta. Kuin itse koiperhosen lento.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat