Matkassa

Satumnaisuus | 11.04.2008 | --
8:13

Kaleidoskopedelia // Track 00006
mukana odjom.

0.00   2238 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

SpeaK 28.04.2008
Alun orientaalinen tavara toimii muuten, mutta mielestäni tuo kitarasoundi(vaikka olisit jopa itse oikeasta äänittänyt) kuulostaa jotenkin kamalan geneeriseltä ja kuivalta. Kitarameiningin loppuessa päästäänkin jälleen tuttuun leijailevaan rytmisoppaan, todella kivaa! Oho, haistoin saunan hajun, tais viedä tämä biisi mut maaseudulle kesäpäivälle ulos pihalle puusaunan lämpeemistä odottamaan, nam! Tämä siis tässä leijuilukohdassa. Mitä lie päävikoja vaan työntyy esille.

4:01 alkava kitara/plucked -meininki taas kuulostaa jotenkin kuivalta. Olet hienoja tilaefektejä ja muita käyttänyt, ja hyvin, mutta tuo alkuperäinen soundi ei korvaani miellytä niiden efektien altakaan. (eikä myöskään nuottikuvio)

4:50 taas leijaillaan. Iloisia ja haikeita soundeja. Sydän pakahtuu! Jee, tosi hauskaa. Joku muukin nauraa! Hieno tuo synasoundi, jossa on joko käytetty filttereitä niin että se kuulostaa hieman jopa ihmisen ääneltä, tai sitten siinä oli jossain kohtaa ihan oikeasti nauhoitettu ihmisen ääntäkin. Eihän tässä tiedä enää mistään mitään. Wau, tosi taitavaa ja tunteita esilletuovaa.

Ihan tajuttoman ahdistava tuo 7:22 sointu äskeisen osion jälkeen. Miksi kaikki tämä loppuu aikanaan? Jälkeen tuleva sointu lohduttaa kuitenkin että sitä se elämä on!

Tosi tunteellinen matka, kaunista. Kiitos!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat