Millainen taikatemppu oikein

Satumnaisuus | 21.12.2006 | --
3:24

metsän antimista

9.10   11765 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Skillroy 09.07.2008
Miksi tämä ei ollut levyllä?
0   +1 +2
 
Ulpupupu 21.02.2008
Oho ohoh, paljon kommentteja.. :o Hyvä.
Oot vaihtanut tän kuvan.. Ihana tää uusikin.
Ok, kommentoidaan nyt biisiäkin: <3 <3 <3 <3
0   +1 +2
 
8
dbgirl 30.08.2007
Mulla oli bassot täysillä niin vähän tää jyrähti alussa ja pelästyin :) Tässä on hyvin paljon samaa mitä tuossa Yö ja aurinko-biisissäkin. Tämä on vain hiekan tiukempi (en tarkoita nyt sitä mikseri-tiukkaa vaikka on tämä sitäkin) ja etenee aggressiivisemmin ja määrätietoisesti. Kivoja ääni"huokailuja". Hämmentävä loppu.
0   +1 +2
 
9
gorgonoidi 30.08.2007
Eipä taida löytyä enää vanhan käyttäjäni kommenttia tälle biisille :)
Joten uutta kehiin...

Silloin kun kuulin tämän ensimmäistä kertaa, olin aivan haltioissani, tämä biisi oikeastaan sai minut tutustumaan erilaisiin psykedeelisiin ja elektronisiin yhtyeisiin, joten tällä on oikeastaan ollut suuri vaikutus minuun.
Ja niin sillä on edelleen, IDM tyyppisiä elementtejä mukana ja kaikki on loistavassa tasapainossa. Niin kaunista että vaikea edes kuvailla, uskomatonta. Todella ammattimaisen kuuloista ainakin!
Ehkä tässä olisi voinut olla jotain rikkaampiakin ideoita, tai ainakin Yö ja Aurinko biisiin verrattuna tämä ei mielestäni niin loistava ole, mutta jokatapauksessa uskomattoman kaunis!
0   +1 +2
 
8
((((-!-)))) 02.09.2007
Mikäpä tässä. Avaruusmeiningit on aina mieleen. Rumpunakutus ei nyt kuitenkaan iske niin hyvin. Itse asiassa biisi ei jätä kovin kummoista jälkivaikutelmaa. Faninsa tälläkin toki ja olihan se hyvin tehtyä jälkeä.
0   +1 +2
 
Tsume 04.05.2007
Huh, olen kuunnellut tänään liian monta synkkää kappaletta. Tämä keventää oloani. Metsähän tämä on selvästi; mielestäni lehtimetsä jossa kasvaa harvakseltaan korkeita suoria puita, joiden latvuksista valo suodattuu vihertävänä. Tunnelma olisi voinut olla vieläkin kevyempi, jos rummut olisvat olleet erilaiset. Toistoa on varsin paljon, mutta pienet variaatiot pitävät mielenkiintoa yllä, niin ja toki erinomainen äänien suunnittelu. Tästä tuli kaikenkaikkiaan ihan hyvä fiilis :)
0   +1 +2
 
8
lökö 06.04.2007
Hienoa maalailua. Kaipasin enemmän muutoksia, ja nopeammin. Mutta ehkä tämä on enemmän sitä paljon puhuttua jumittamista, johon tähän hetkinen olotilani on liian kärsimätön. Vasta loppupuolella alkaa tulla kaivattua muutosta. Hieno taikatemppu joka tapauksessa.
0   +1 +2
 
10
on sellainen joka onnistuu???????????
Siis mitä?ELI
Millainen taikatemppu oikein on sellainen joka onnistuu.
Se on tehty niin hyvin,että me ei vaan sitä ihan ekalla kerralla tajuta,mutta
toisella,kolmannella kuuntelu kerralla se vie jalat alta.
LOISTAVAA.
0   +1 +2
 
10
Michikawa 19.02.2007
Miehellä alkaa olemaan kyllä soundit jo niin sanotusti hallussa :) Ja tosiaan, Sphongle on vahvasti läsnä, mutta se on vain hyvästä! Ei tässä voi muuta kuin luukuttaa ja fiiliksellä!
0   +1 +2
 
9
Chadonna 07.02.2007
Myönnetään, etten oikein voi enää sanoa mitään kappaleesta, mitä ei ois edellä sanottu, mutta pakko oli jotain kuitenkin laittaa! tämähän on aivan ihanaa psykedeelistä olotilankuvausta. Osassamme, makaan sängyllä hymy suussa ja näen eri värejä kuunnellessani musiikkia. Tämä on hyvin monivärinen, on oranssia ja vaalean sinistä :) Kaunista tosiaan. Kiitos, että sait päivääni yhden kehostaerkanemishetken. Tämä tosiaan pistää unohtamaan vaikeudet :)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 ... 6 7 8