Passions

Second Hand Hasselhoffs | 29.11.2004 | Punk
3:10

New single taken from the new album "Downtown Neonlights And Plastic Icons". Album out 8.1.2005

jätä ihmeessä kommenttia!!!

9.25   5315 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Scarkku 25.03.2010
3 minuuttia 10 sekuntia täyttä rrrautaa! Erityisesti tykkään versen keyboardeista ja kertsin taustalaulusta.
0   +1 +2
 
9
Kölle 22.07.2006
Loistava biisi. Kaikki osat toimii tosi hyvin. Erityisesti mieluista kuultavaa oli kertosäe ja se kitarariffiosa. Heikkouksiksi voisi laskea jonkinmoiset ääntämisongelmat ja keyboard-fiilistelyt.
0   +1 +2
 
10
Janne T 21.02.2006
iloista punkkia... jo on aikoihin eletty... Bändin nimi on kyllä tappava :) repesin täysin.

Mukavan piristävä paketti, joka puhaltaa hienosti henkeä tähän genreen. Ei mitään tasapaksua perus jyystöä vaan ihan kekseliäitä kikkoja ja todella onnistunut sovitus. Puhaltimet antoivat mukavasti potkua - tässä on jotain sellaista vanhan hyvän ajan tuntua sieltä kaukaa, kun koko punkkia ei vielä oltu edes keksitty.

Juuri tämä on ajan hermolla olemista. Uusia musiikkilajeja on turha yrittää käksiä - on osattava yhdistellä eri lajien tyylejä tuoreella tavalla. Yhdistäminen on hyvin vaikeaa, koska kokonaisuus on helposti linjattoman, joskus jopa tökerön kuuloinen (vert. proge-hevi).
Tässä yhdistelmään on sekoiteltu punkkia svingiä svengiä ja ties mitä muuta sv- alkuista. Homma kumminkin toimii, täysin ongelmitta.
Hieno suoritus.
0   +1 +2
 
9
Nurkka 28.03.2005
letkeä kesäpiisihän tämä oli, tuli alkuaikojen funkimpi rasmus mieleen
0   +1 +2
 
Lady Escape 22.03.2005
Hyvä meininki. Riffit varsinkin iskivät minuun. En sitten tiedä meneekö tämä ihan tuohon punk-kastiin mutta ehkei sillä ole niin väliä. Laulaja vetää hyvin ja puhtaasti mutta välillä tuntui lausuminen ja tulkinta hieman ylilyödyltä. Tulee jollain tavalla mieleen International Noise Conspiracy ja se on hienoa :D.. hyvä biisi!
0   +1 +2
 
10
rozi 21.03.2005
ihan mahtava biisi. aluks tuli mieeen etä täähän on joku london calling kopio, mutta sitten homma rupes kulkeen. helvetin mahtava ja ilonen biisi.

kertsin taustalaulut todellakin sopi biisiin mahtavasti, ja anto koko hommalle helvetin rennon tunnelman. tää oikeesti kuulostaa rakkaudella tehdyltä, ja jää puoli vahingossa soimaan koneella pidemmäksikin aikaa. mahtavaa musaa jonka kanssa voi viettää päivän jos toisenkin...
0   +1 +2
 
10
Stutsa 18.02.2005
nii unohdin sen arvosanan tuossa äskösessä.

1o
0   +1 +2
 
10
Stutsa 18.02.2005
Tämä oli ihan hyvä rentoilu biisi !
Löysinpä uuden punk- bändin täältä. tähän mennessä en ollut löytänyt kuin yhden hyvän täältä. Varmasti niitä on täällä lisää mutta enköhän ajan kanssa niitä aina täältä löytele. Löysinhän teidätkin =)

Mutta siis itse biisiin. Taustalaulut olivat erinomaisia ja laulajan ääni sopii juuri tällaiseen musiikkiin. Kyllä pystyn kuvitella skeittailua lämpinänä kesäpäivänä tämän biisin tahdissa. Osaisinpa vain itse pysyä sen laudan päällä. No pitää tyytyä katselemaan niitä jotka sen osaavat.

No en mä kyllä huomannut mitään englannin ääntövirheitä. En ole niin pilkun viilaaja. Kuuntelin vain pelkkää kokonaisuutta enkä takertunut yksityiskohtiin.

Hyvä melodia, hyvät lyriikat, hyvin rakennettu ja toteutettu, hyvä äänitys.
Kymppihän tälle on pakko antaa !!
0   +1 +2
 
9
jimbow 12.01.2005
Pääsi yllättämään tämä melko jazz-henkinen punk-kipale. Letkeää ja iloisen kuuloista on meininki. Musiikki toimii kyllä kympillä. Taustalaulun käyttö kuulostaa hyvältä ja sopii kertosäkeeseen kuin nenä päähän. Soitto kulkee ja laulu raikaa, siinäpä se menestysresepti onkin.

Vokalisti käytti muutamissa kohdissa finglishiä englannin sijaan, mutta sehän ei juuri menoa haittaa kunhan sanoma menee perille. Tätä kuuntelen oikein mielelläni.
0   +1 +2
 
8
JanneJK 05.01.2005
Hyvä ja mukavan letkeä biisi ihan hyvillä soundeilla, kyllähän tätä kuuntelisi useammankin kerran. Pientä miinusta enkun ääntämisestä (välillä), mutta eipä se nyt loppujenlopuksi niin paljon häiritse, kun biisi kerran toimii.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat