Forest In Autumn

4:03

Syksyinen ja hieman eeppinen vyörytys! Olkaapa hyvät..

10.00   1014 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Välle 10.08.2008
Apocalypticahan se heti tulee mieleen, mutta voiko sille mitään? Kovin montaa kun ei itsellä ainakaan ole näitä jousilla soittavia yhtyeitä tiedossa..
Sellon sointu on todella kaunista. On muuten hienoja stemmoja. Nyt tuli semmonen kohta, että kuuntelin hetken "mitä ihmettä, ihan riitasointuja", mutta se oli loistava keksintö erottaa osat. Todella kaunista. Saundit kohillaan minusta eikä konerummut kuullosta yliluonnolliselta (onneksi!). Toivottavasti tulee lisää : )
0   +1 +2
 
10
Kisha 29.10.2007
Kerrankin sello kuulostaa sellolta hevissä!! Se on Apocalypticalta nykyjään unohtunut.. Tykkään myös siitä, ettei vireestä ole yritetty tehdä liian kliinistä vaan aito fiilis säilyy! Lisäksi sovitus on aivan mahtava! Mi likes ihan älyttömästi!! KIITOS!
0   +1 +2
 
10
-annu- 29.10.2007
Nätisti lähtee liikkeelle. Ihanan pehmeä saundimaailma. Tykkään aidon sellon saundista ja siitä, että voi oikein kuulla kuinka selloa käsitellään. Hieno biisi täynnä korvia hivelevän kauniita melodioita ja rytmikkäitä juttuja. Nostan hattua.
0   +1 +2
 
10
Hyvin jymähtää käyntiin biisi rouvilla otteella herkistellen välillä... hyvät tytinät.

Komeata on sellonsoitto, ei voi kuin ihailla jälleen ekrran, kuinka tämä soitin saa niin hienot soinnit käsissäsi.

Mielenkiintoisen synkkää sävyä isket taidolla eetteriin.
Slimieni eteen nousee hyvinkin outoja mielikuvia, sotaa, tulitusta, rakennuspaalutusta, jotain alkuakantaista lähes ja woodoo-juttua sekä modernia säröä seassa.

Loistavasti loppuunhiottua uljautta.
0   +1 +2
 
10
Iced_Earth 13.10.2007
No Apocalypticaa....? ;)

Ei vaineskaan, hyvältä kuullostaa nämä sun kaikki tuotokset, tykkään sellon saundista ja säröllä se kuullostaa erittäin mielenkiintoiselta.
Biisit toimii siis erittäin hyvin. Hyviä riffejä paljon, siitä aina plussaa :)

10
0   +1 +2
 
10
Eetu Karioja 12.10.2007
No kyllä se meni paremmin kun se äikän koe! :D
0   +1 +2