Another Direction

7:27

Kesän kunniaksi ajattelin laittaa nyt sitten tämänkin jakoon. Mielestäni aika onnistunut biisi ensimmäiseksi progemmaksi kokeiluksi. Kommentit ovat erittäin tervetulleita!

8.60   1771 plays

Comments

Would you like to comment? Create an account or

9
jonzku85 17.10.2006
toimii =)
0   +1 +2
 
9
LGP 09.10.2006
Kiitos kysymästä, kyllä maistuu... :o)
0   +1 +2
 
9
RadeoN 12.07.2006
progee tai ei... biisi toimii kuitenkin paljon paremmin kuin fakapin 6 antaa ymmärtää.. rummut on todella hyvät ja alkulämmittely erittäinkin toimivaa tavaraa. breikin melodia on loistava ja soundi siinä todella maistuva. valandir heittikin aika osuvaa kommentia biisistä joten ei kauheesti lisäiltävää. Jos basso olis mureempi niin tää olis ihan tajuttoman hyvä veto. breikkiin lisää nostatusta myös. miksausjälki on hyvää ja soundit toimii! uppoo mulle kyllä tää biisi! ;)
0   +1 +2
 
6
Fakap 11.07.2006
Tässä biisissä ei ole mitään progressiivista. Ei yhtään mitään. Itseasiassa musta tuntuu, että tässä liikutaan vähän taaksepäin ajassa. Se ei itsessään ole huono juttu, mutta pakko sanoa, ettei tämä oikein temmannut. Alku oli hemmetin lupaava. Toi clapin tilalla ollut kolahdus ja muutenkin tehdashallimainen kaiutus nosti odotuksia korkealle. Valitettavasti leadi, nostatus ja rullaavuus olivat todella mitäänsanomattomia. Tylsää sahapimputtelua. Melodiassa oli jotain mukavaa haikoa, mutta toteutus ei tee sille oikeutta. Plussaa annan perkussioista ja clap-kolahduksesta. Haikoissa oli hyvää eloisuutta. Kokonaisuutena tylsähköä melodista trancea.
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 27.06.2006
Alun perkussiot, sun muut tech-soundit miellyttävät. Bassolinja on rouhea ja möyryää hyvin. Myös muut synat ja string-soundit yms. toimivat omalta osaltaan mallikkaasti. Tauon nosto tulee ihan hyvin, alkuun kuulostaa vähän tyhjältä, mutta basson kanssa toimii jo paremmin. Myös breakbeatissa on ytyä.

Basso on ehkä paras elementti tässä rumpujen ja muiden kilkuttimien ohella. Synat ovat kyllä tuotannollisesti hyvät, mutta biisiä vaivaa vähän yleinen tylsyys. Kenties jotakin omaperäisempää olisi voinut hakea mukaan. Pidin kyllä tästä enemmän kuin monesta muusta sun aikaisemmasta biisistä. Tuotanto toimii, kiinnostavuudessa vielä panostamisen varaa. 8+
0   +1 +2
 
10
Bemari 05.06.2006
tosi hyvä biisi! heti alko taas tanssijalka vipattaa.. muutenki fanitan sua kybäl..;)
0   +1 +2
 
9
Valandir 01.06.2006
Alkaa ihan kivasti, mutta bassorummun saundi ei ainakaan itseäni miellytä. Siinäkin olisi saanut olla enemmän noita ylätaajuuksia, koska nyt se vain jää jotenkin latteaksi ja liian läskiksi eikä siinä ole tarpeeksi potkua. Takaa tuleva synapimputtelu kyllä kuulostaa ihan kivalta ja on kyllä niin progesyna kuin voi olla (ei toki huono asia). Sointuvaihdos on erinomainen, tosi hyvin rakenneltu. Perkussiopuoli on perus kamaa, progen kuuloista, mutta eipä nyt mitään mainitsemisen arvoista. Olisi kaivannut vähän dirtymmän bassolinjan, mutta kyllä se bassolinja noinkin kelpaa. Padi breikissä on ehkä turhan laiha, mutta eipä nyt liian. Melodia on kyllä tosi mukava breakdownissa ja breakdown kuulostaa muutenkin tosi hyvältä. Nostatus toimii mielestäni hyvin ja pää liikkuu hyvään tahtiin melodian tahdittamana. Breakbeatti on mukava lisä suvanto -kohtaukseen. Pääkohtaus tosin lähtee jotenkin liian laimeasti liikkelle, olisi vielä saanut pari ääntä lisätä siihen. Melodia on kyllä edelleenkin mainitsemisen arvoinen, koska siitä pidän kyllä kovasti ja se pelastaa muita elementtejä hyvin. Outro on ehkä turhan pitkä, koska noita elementtejä olisi voinut tiuhempaan tahtiin pudotella pois, mutta tämähän on progea, ja progena se outro kyllä toimii.

Kokonaisuutena erittäin positiivinen yllätys ja erittäin DJ-ystävällinen renkutus. Olisi saanut olla enemmän vähän jotain lisä-ääniä, ja yksityiskohtiin olisi voinut panostaa enemmän. Miksaus näyttää olevan ihan kohdallaan, ehkä kompressoria olisi tosin voinut säädellä toisella lailla? Rakentelu on sopivaa ja palaset loksahtavat yhteen yhtä hyvin kuin palapelissä. Rakennetta olisi voinut saada tosin pikkaisen muuttaa, olisi nimittäin saanut biisistä minuutin heti leikattua pois. Tosin pituus toimii kyllä tässäkin tapauksessa hyvin, eikä siitä nyt niinkään hirveästi mitään valittamista ole. Hyvää työtä kaikinpuolin, mutta enemmän sellaista puhtia, jämäkkyyttä ja lisää maalailua kaipaisi tämä biisi. Minä kyllä nautin tästä biisistä ja nyt on kyllä arvosanan kanssa vaikeuksia. Räväytänpä tässä vaihessa numeroksi 8.5, jonka kyllä tässä tapauksessa viitsin pyöristää tuohon yhdeksikköön. Hyvä hyvä! :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta

1