Circlet of Life

Shader Unit | 04.12.2005 | Melodic Trance
8:51

Taas vähän perinteisempää Buhista. Omasta mielestäni ihan onnistunut biisi. Melkein puoli vuotta tämäkin ollut työn alla ja vihdoin sain tämän julkaistavaan kuntoon.

8.75   1626 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Dj Zam 13.01.2006
Tää on hyvä biisi Todella rauhalinen alku mistä mä tykäään....
Kuuntele mun biisi Dream come true ja arvostele sitä
0   +1 +2
 
8
Dj Sonica 25.12.2005
Muuten hyvä biisi, mutta jauhaa samaa luuppia vähän liikaakin. Enemmän vaihtelua ja pituutta lyhyemmäksi.
0   +1 +2
 
Aurisgale 11.12.2005
Hmmm... täytyy myöntää että biisi kulkee liikaa samaa polkua, vaikka leadi valinnat ja soundit ovatkin toimivaa kauraa. En tiedä onko kaijuttimissa vai missä vika, kun soundi tuntuu liian säröiseltä ainakin omaan makuun. Tosin voi johtua kaijuttimista, kun en kuuntele kotona tutuilla luureilla. Jos nyt en siitä välitä sitten niin paljoa.

Biisin rakenne on kuitenkin melko toimiva mielestäni. Alku on todella maalailevan rauhallista ja loppua kohden fiilis alkaa nousta ylöspäin. Bassline on hiukan liikaa työntävä, päällä oleva ja simppeli soundiltaan. Välillä häiritsee, kun meno tuntuu liikaa rauhoittuvan. Pidän jri pitkistä ja trancetuksista, mutta tämä olisi voinut toimia hyvin myös lyhyempänäkin. Pieni persoonattomuus vaivaa tätä, vaika tottunut että sun biiseissä on sitä eloa.

Olen samaa mieltä että tämä jotenkin kuulostaa keskeneräiseltä... ei sinällään ole paljosta kiinni. Pidän sun käyttämistä pitkistä padeista. Elementtejä voisi olla pituuteen nähden enemmän. Hyvää trancea, vaikka ei ole sitä hyvää mihin täällä on totuttu.
0   +1 +2
 
Celesteel 09.12.2005
Blaah... kolme minsaa jo kulunu ja kyllästyny kuoliaaks. No jos yritän tsempata viel pari minsaa...

Eipä tässä näytä oikein mitään melodiaa olevankaan. Vaan lähinnä tollaset liki percussiorytmi melot.

no toi enne 4 minsaa alkava melo sinnittelee sanan "melodia" puolella. kai.

Ei ei ei... Kirkkaasti sun huonoin biisis.

Kivoja soundeja ja rytmejä ja kikkailuja niinku aina. Mut kun se on sulle kevyttä heinää ni ei niistäkää enää yksinään jaksa innostua.

liki 6-7 minsaa samaa tii tii tiitidii... tii tii tiitidii

sorry mutta ei nyt ollenkaa löytyny ideaa tähä biisiin.
0   +1 +2
 
9
Noison 04.12.2005
Nää sun kaikki biisit on tosi hyvin tehty, että mielenkiinto pysyy yllä loppuun asti. :) Kuuntelen oikein mielelläni, tämä oli loistavaa Melodic tancea. 10!
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 04.12.2005
Alku ei hirveästi innosta, basso nousee ihan kivasti, mutta tuo kevyt basari kuulostaa kehnolta. No sitten päästäänkin jo paremmin vauhtiin ja basarikin saa hyvin uutta ilmettä ja tehoa riittää. Clap aika minimalistinen, mutta toimiva silti, olisi voinut laittaa toisen clap-soundin päälle kuitenkin tehostukseksi. Taukokohdan padilinjasta tuli aluksi mieleen Bomfunk MC's - Steady Rockin'. Nostoon jäin kaipaamaan lisää tehoa, että tuntee kunnolla kun lähdetään liikkeelle. Osittain tämä kuulostaa kyllä minimalistisemmalta verrattuna biiseihin mitä yleensä on tullut kuunneltua. Basari kyllä tuo mukavasti kehiin sitä massiivisuutta, mutta melodiaosastollakaan ei olisi lisäteho haitannut. Basarifillit vähän yliampuvia, ainakin osittain. Kokonaisuutena melodiaosasto on kuitenkin kivasti kunnossa, biisi pelaa selvästi enemmmän tuonne tunnelman suuntaan kuin energisyyteen, on se energiakin tässä kuitenkin muistettu. Rakenteeltaan moittettomasti soljuvaa. Tosiaan noihin taukokohdan nostoihin jäin kaipaamaan kuitenkin lisätehoa. Hyvä kipale taas, ehkä hiukan parempi verrattuna tuohon edelliseen, mutta ei saa omaa innostusta nostettua kuitenkaan kiitettävälle tasolle. Kiitoksia voi kuitenkin antaa varsin onnistuneesta tuotoksesta.
0   +1 +2
 
9
RHP 04.12.2005
Hienon kuuloinen biisi, soundit on hiottu aika hyvin, melodiat ovat mukavia, mutta biisitä jäi ehkä vielä jotani puuttumaan, ehkä sellainen sivumelodia päämelodian tueksi tai jotain.. muuten teos on kyllä erittäin kuunneltava ja hyvä biisi =)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat