Duality

Shader Unit | 21.01.2007 | Melodic Trance
7:14

Yli puolen vuoden tauon jälkeen sain vihdoinkin jotain valmista aikaseksi. Ei mitään mullistavan hienoa trancea, mutta aika toimiva biisi kuitenkin. Vaihdoinpa artistinimenkin ja sivu sai uuden ulkoasun, jos joku ei vielä huomannut ;)

8.60   1436 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
RHP 15.04.2007
hyviä padeja viljelee tämä biisi ainakin. kicki on melko tiukka =) melodiat on kivoja. 4 minuutin paikkeilla biisi saa hienosti ihan uutta tuulta ja nostetetta, tuleeko nimi jostain tästä kenties? :P kokonaiskuuloisesti toimiva paketti. Alun piano tosin jäi hieman "epä-koskettavaksi" mutta ei se haittaa. Ihan hyvä =)
0   +1 +2
 
ArrestKulak 05.04.2007
Doh alkaa voimakkaalla pädil ja vähän taustalle jääväl pianol, joka jääkin vähän taustan jalkoihin alussa. Basso kuulostaa ihan mukavan voimakkaalta.

Biisi olis kaivannut tietty muutoksia sillä se vetää pitkälti samaa linjaa ja sitä ei välttämättä jaksa kuunnella jollei tule herättäviä muutoksia.

No mukavia pädejä, mutta vaatis paljon muutakin sälää joka innostaisi kuuntelemaan uudestaan.

Jatketaan harjoituksia..
0   +1 +2
 
Aurisgale 30.01.2007
Alun piano soundi on ihan hieno tunnelmoineen, mutta jotenkin se on turhan huolettomasti tehty... tai sellainen oli tulee, kun piano voisi pitää välillä hiukan tarkempaa rytmiä. (sellainen omien polkujen kulkija)

Kivoja kikkailuja olisi biisi täynnä... harmi että rytmilliset hienoudet kärsivät pahasti soundin pehmeydestä... jos bassline olisi napakka, niin tuo linja olisi melko tarttuva ja groovy.

Myöhemmin tulevat arpit ovat hienot ja alkaa kuulostaa jälleen oikein lupaavalta... noh... vähän tahtoo jäädä uniseksi siltikin tuo menovaihe, kun arpit valtaavat ja pehmittävät muut soundit...

Erinomainen ja potentiaalinen biisi hienoilla soundeilla. Biisi joka kärsii kuitenkin miksauksen puutteesta... näin kokoinaiskuva jää nyt hiukan laiskan oloiseksi... Jos sitä napakkuutta tähän tulisi niin avot<3
0   +1 +2
 
8
Sky Gate 24.01.2007
Lähtee mukavan rauhallisella maalailulla käyntiin. 1:00 kick potkii totutun napakasti, bassline on aavistuksen vaimea. Taustoista tulee muuten tässä kohden aikalailla mieleen Skavenin vanhat demobiisit. Biisi polkee tovin vähän paikallaan kunnes vihdoin 3:20 lähtee kunnolla menovaihde päälle. Nostatus ei tarjoa isoja yllätyksiä, mutta meno on ihan hyvää tuollaista semirauhallista. Soundeja ei ole tuhlailtu erikoisen paljon mutta kokonaisuus on ihan miellyttävällä tasolla. Perkussioita voisi olla lisää, nyt on noi clapit ja haitsut niin vaimealla että niiden olemmassaoloon ei paljon kiinnistä huomiota. Lopussa ollaan takaisin alun tunnelmissa, joka onkin ihan hyvä tapa lopettaa tämä biisi. Tasavarma biisi joka ei yllätä rakenteeltaan eikä soundeiltaan muttei ole huonokaan. Pituutta on liikaa, viiteen minuuttiin saisi puristettua turhan väljyyden pois rakenteesta.
0   +1 +2
 
8
Celesteel 28.08.2007
Ihan kiva kasarisyntsamelodia tuo päämelo. Jarren sointukulut elävästi mieleen tuova jumputus. Mukavaa rentoutumismusaa.
0   +1 +2