Espirit [club mix]

Shader Unit | 19.04.2004 | Melodic Trance
7:01

Espiritin uudelleenlämmittely. Nyt hieman tiiviimpi versio. Alku on tehty kokonaan uusiksi, ja melodiatkin ovat kokeneet pieniä muutoksia. Perkussionpuolen pistin myös kokonaan uuteen uskoon. Pianon soundikin pitäisi olla hiukan kirkkaampi ja leadin soundiakin on viilattu paksummaksi. Kokonaisuudessaan tän pitäis toimia huomattavasti paremmin kuin tuo alkpuperäinen. Sinänsä aika harvinainen biisi, että tästä ei löydy ollenkaan snarefillejä.

9.18   2743 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Rites 06.03.2005
Kelpo kipale.
0   +1 +2
 
10
SEDUCTiON_ 21.04.2004
Tää kuulostaa paremmalta kun ensimmäinen versio, huomattavasti. Leadia oot hionu ja perkussioita, basslinekin rokkaa housut ! :) Mutta melodias on pientä hakemista, tuntuu että olis vähän väkisin väsätty toi melodia(?) Emmä tiedä, multa sujuu toi melodian tekeminen jotenkuten mutta soundimaailma ja beatti menee köyhänkuuloseks aina, niin ehkä sen takia oon enemmän ton melodian perään yleensä. Mutta soundit on mahtavat ja kuten Celesteel jo sanoi, ei sun tekniikkaas viitti kommentoida koska siitä ei löydy mitään paranneltavaa :) Mahtavan kuulonen tää, jatka samaan malliin! Sulla on hittibiisiin tarvittavat edelletykset hallussa, nytkun keksit viel oikeen iskevän melodian niin se on siinä! 10- tästä!.
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 20.04.2004
Tästä biisistä kyllä pidin varsin paljon. Melodiat toimivat hyvin melodialinjojen osalta, soundit ovat myöskin hyvin kohdallaan. Rummuissa riittää tehoa, kick potkii sopivan tehokkaasti, hihatteja on sopivasti, clap-soundi on mukavan softi. Rakenne on hyvin kunnossa, tauko löytyy, niin kuin useimmista trance biiseistä löytyykin. Kaikin puolin hyvä biisi.
0   +1 +2
 
10
spiritusandasper 19.04.2004
Kyllähän tämä versio toimii. Ehkäpä hiukan verran paremmin kuin alkuperäinen. Nuo alun pari basaria olisin ehkäpä jättänyt pois. Muuten en nyt kauheasti mitään kritisoitavaa löydä. Hieno nostatus jälleen tuossa keskivaiheilla. :) Hyvää laadukasta trancea jälleen sieltä suunnalta!
0   +1 +2
 
Celesteel 19.04.2004
Vieläkin... ei kikkailun hienous auta mun mielestä. Kaikki ainekset ihan kohdallaan mut ei sitä jotain. Tekniikkaa en jaksa enää komentoida ku se on sulla näköjää hallussa.
0   +1 +2
 
8
karez 19.04.2004
Asiallista! Soundit on hyvän kuuloset ja muutenkin biisi toimii hyvin..!! Täytyypäs fanittaa :)
0   +1 +2
 
8
nkossu 19.04.2004
olihan taa ihan magee. mun paskoilla kuulokkeilla katoo kaikki pikku hienoudet, mut hyvalta kuulostaa =). huomenna kuuntelen sitten kunnon skobeilla. taa kuulostaa ihan joltain... en muista kenelta. jotain oisin tonne viel kaivannu, et sais kunnon fiilistelyt pystyyn. mikseri asteikolla kasi voi vaikuttaa aika huonolta.. mut mun asteikolla se on hyva.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta