Intersection

Shader Unit | 05.07.2004 | Melodic Trance
7:22

Pitkästä aikaa taas ihan kokonaan oma biisi. Tällä kertaa taas tällaista vähän paremmin tanssilattoille sopivampaa tavaraa. Kauniilla pianomelodioilla ja menevillä leadeilla varustettua kiksuttelua. Itse ainakin pidän tästä :) Uuden ulkoasun ja biisin kunniaksi poistin taas muutaman vanhemman biisin tuolta.

8.92   3633 plays

Comments

Would you like to comment? Create an account or

10
Aurisgale 23.03.2005
Hmmm... yllätysmazkua... sinistä ja sumuista unelmointi-soundia... heittää mielen kauniisiin unenomaisiin fiiliksiin... biisin linjat ovat todella yksinkertaiset, mutta tässä tapauksessa ne toimii oikein loistavasti.

Nostatus kohta tuntuu hieman irralliselta, mutta silti kuulostaa oikein hienolta... yksinkertaiset melodiat ovat pirun toimivia. Bassolinja vetää kliseisesti, mutta mikäs siinä kun se on toimivaa kaavaa... piano on ihanan kaunis... parhaimpia kohtia biisissä on ehdottomasti noi junnaavat uni kohdat... jaksaa kuunnella näin mielenkiintoisia soundeja kauankin... Pakkohan sitä faniutua, että tietää milloin tulee lisää... ompa sulla aikaa viime biisistä... toivottavasti tulee lisää!?=P
0   +1 +2
 
Fakap 25.07.2004
Täähän on nätti ku mikä. Ehkäpä sun paras biisi. Melodiamaailma on unenomainen ja loppuun asti tyylikäs. Ehkä se liidi ei loppujenlopuksi ollut niin sieppaava, mutta hämytunnelma pysyy silti loistavasti kasassa koko biisin ajan ja rakenne toimii. Sointukaava oli myös hyvä! Soundit vois olla massiivisemmat. Tätä kuuntelee oikein mielellään vaikka väsyttääkin niin peijoonisti..
0   +1 +2
 
Meikku 01.08.2004
Nonih.
Ollakseni rehellinen sanon, että en pidä yhtään basarista, ei sovellu oikein omaan korvaan :).
Clap on hyvä, todella hyvä itseasiassa siitä pointsit. Hihaäänet ovat tavan mukaan hyviä, niin kuin aina.
0.18 lähtevä shakeri on hyvä myös.
0.34 bassosoundi on juuri sellainen, mitä toivoin. Hyvät taajuudet, eikä puuroudu basarin kanssa.
Pianomelodia on kaunis ja haikea. Harmi vaan, että piano tuntuu olevan nykypäivänä niin kulutettu instrumentti :(.
Jokin vibraphonen tapainen olisi ollut ihana :).
Melodia on taas tuttuun tapaan haikea ja kaunis, mistä oikein revit näitä? :o
5.07 lähtevään toiseen kertsikseen olisi kaivannut taustalle jonkin erikoisemman synan, että erottuisi tuosta ensimmäisestä kertsiksestä.
Nojjoo. Hyvä mieli tästä kappaleesta jäi :). Muistat vaan kokeilla uusia asioita.
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 20.07.2004
Alku menee mukavasti hyvänkuuloisten soundien parissa. Varsinkin piano kuulostaa hyvältä, ja mukavan kuuloinen rytmi siinä alla, clap ehkä jää turhan paljon auki loppupäästä, jokin mute-tyylinen efektointi siihen reverbin loppuun olisi varmasti auttanut asiaan. Melodiat toimivat varsin hyvin tässä kyllä, sounditkin kaikin puolin kunnossa, hyvä tunnelma syntyy. Rummutkin hyvin kunnossa, basari potkii ihan sopivasti, ehkä olisi saanut potkia vielä hieman kovempaakin, mutta menee se näinkin. Hihatit ja perkussiotkin toimivat kiitettävästi. Rakenne myöskin hyvin kunnossa, sopivasti vaihtelua biisistä löytyy, ja muutenkin biisissä on hyvä tunnelma. Mittaakin biisillä on ihan sopivasti. Kaiken kaikkiaan tämä oli samalla rauhallinen ja menevä kappale, josta itse ainakin pidin.
0   +1 +2
 
8
Frostbite 06.07.2004
Joo eli kivasti lähtee menemään, mutta toi fillisysteemi on munkin mielestä vaihdon tarpeessa.
No bassline ja beissisoundi on sit kohdallaan. Ehkä liikaa delayta tai jotain.
Rummut ovat ihan peruskamaa ja piano _upea_! Ei ollenkaan liikaa delayta. Taustat kunnossa kanssa.
Melodia on ihan perussettiä, joka ei oikeen säväyttäny.

Kaikenkaikkiaan hyvä biisi. Taattua Buhista! Siitä 8.
0   +1 +2
 
LoSight 05.07.2004
Lennostapa minäkin laitan nytten sitten... :)

Hmm. Mukavasti potkaisee kyllä käyntiin mutta shaker ja clappi eritoten ottaa korvaan ja pahasti.
Taustat tässä alussa mukavan rauhottavat ja heinot.
piano toimii hienosti vaikkakin ehkä liikaa delayta.
Tuo filli ei oikein toimi. En tiedä, ehkä se on vaan mun korvat... :D

Suvanto alkaa todella hyvin vaikkakin taas tuolla %¤#" fillillä, melodia alkaa nyt nousta hyvin, ehkä kylläkin liian paljon käytät tota saman tyylistä liidi soundia kuin kaikissa muissakin sun biiseissä. Melodia kuulostaa kyllä hyvältä.

Melankolisen kuulosta, eli bueno mun korvaan. :) MUTTA!
Nyt muuten huomasin, että sun rumpu osasto on liian hiljaisella eikä siinä ole vaan tarpeeksi elementtejä.

Joksenkin jäi kyllä tyhjä olo. Tämä ei oikeastaan anna mulle mitään muuta kun "olihan toi" olon.

hmmm. Kauhiasti kuulostaisi siltä ettet olisi ihan loppuun asti jaksanut tuota hioa. :(

Rakenne=9 Miksaus=6½ Tunnelma=7 Soundit=8 Kok=7
0   +1 +2
 
8
a98 05.07.2004
mitähän tässä nyt nopeasti tulis mieleen. itelle ei oikein noi shakerit kolahtanu, vähän liian löysä fiilis tuleen niistä, jotain kunnon tappo haikkoja kaipailin ;) bassolinja oli aika epätavallisen stereo, mutta toimi silti mainiosti. kik oli ihan perus ei huonoa eikä niin erinomaistakaan toimi ja hoiti hommansa. äänimaisema on paikoittain vähän liian yksinkertainen, enemmän effectejä ja tausta kuminaa ym kaipailin, vähän sellaista progempaa tunnelmaa luomaan. melodioista tykkäsin, varsinkin kohokohtana se kun bassovaihdot ensimmäisen kerran pötkähti ilmoille. ei kuitenkaan niin mielettömästi säväyttänyt, mutta ihan passeli biisi silti.
0   +1 +2
 
9
M1cH0 05.07.2004
Hyvin lähtee liikkeelle rummuilla. Basari on hyvän kuulonen mutta tuo breikki oli vähän omituinen. ihan hyvänä idiksenä mutta siinä joku vähän tökkii.Melodiat on ihan perustasoa mutta kyllä ne sopii hyvin. Bassossa on hyvä soundi ja ite linjaki on ihan hyvä. Kyllähän tämä on aika hyvää matskua :) taattua buhista
0   +1 +2
 
9
Apel 05.07.2004
Rauhallista ja kaunis...kick bassline toimii hyvin ja välillä tuleva rumbubreikki toimii mun mielestä loistavasti.biisi oisi ehkä tarvinny vielä jonkunlaisen noston mutta toimii näinkin.nättii...
0   +1 +2
 
9
spiritusandasper 05.07.2004
Laitetaanpas näin lennosta...

Lähtee jälleen lennokkaasti liikkeelle, kuten sulla yleensä on tapana laittaa biisit vauhtiin. Hyvä basari on valittu milestäni. Aika erikoisen kuuloinen rumpubreikki sulla on käytössä paikkapaikoin. Ihan omaperäinen ratkaisu, mutten nyt tiedä osuiko ihan meikäläisen mielestä tuohon biisiin niin hyvin, kuin ehkä olisi voinut.

Bassolinja toimiva ja soundit kunnossa. Perkussio-osat myös. Hieno hiljentyminen 3 minuutin tienoilla. Hyvä padisoundi. Toimivaa melodiarakentelua ja snare kiertää hienosti taustalla. Nostatus jää ehkä aavistuksen vaisuksi, mutta ei tämä ylämäkeen sammu. Ihan hyvin kuitenkin lähtee jälleen meininki päälle. Vaikkei nyt ihan sata lasissa mennä, niin ihan hyvin kuitenkin on menoa saatu aikaiseksi taas.

Melodia puoli biisissä on aika tuttua Buhiksen tyyliä. Pianoa löytyy ja melodiat toimivat moitteitta. Tällä kertaa kuitenkin jättämättä mitään palohaavoja aivojen sopukoihin. Ei tosiaan jäänyt näin avauskuuntelulla mitään koukkua käteen, mutta sehän voi syntyä myöhemmin. Laadukasta settiä jokatapauksessa taas ja ei voi sanoa, etteikö tätä kuuntelisi mielellään ja hieman jamittelisi samalla. Jeh! Jatka vaan samaa rataa edelleen! :)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta