OL-10

Shader Unit | 09.04.2006 | Trance
6:16

Pitkästä aikaa taas uutta matskua! Tällä kertaa tämmöistä 148bpm tykitystä, ehkä vähän Alphazonen tyylistä menoa. Aika kokeilumielessä tehty biisi, mutta toivottavasti maistuu.

9.20   1901 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Fleeticer 17.04.2006
Alusta ei vielä arvaa, että mitä on tulossa, mutta kun rumpuja tulee lisää mukaan, niin meno paranee saman tien. Bassolinjakin alkaa saada uutta ilmettä pikkuhiljaa ja nousevat synat miellyttävät korvaa yhdessä basson vaihtelun kanssa. Taukokohdassa on ytyä, varsinkin kun basari+crash yhdistelmä tulee mukaan lyömään, muuten jää ehkä hiukan tyhjäksi, mutta toimii tällä kertaa.

Pääosin hieman massiivisemmat soundit voisivat olla hyvä ratkaisu tähän, vaikka tällaisenaankin toimii mukavasti. Melodialinja on hyvän kuuloinen vaihteluineen ja miksauskin tuntuu olevan mallillaan. Rakenteessa ei vikaa, tosin ehkä hiukan massiivisemmat nostot olisivat tehneet terää. Hyvä ja tasainen biisi, jossa nopeampi tempokaan ei tunnu häiritsevän.
0   +1 +2
 
Aurisgale 17.04.2006
Alku on jotenkin vaisu ja ahdas, mutta mukavasti soundi alkaa kasvamaan ja keräämään kuin lumipallo tavaraa itseensä. 30 sekunnin jälkeen ei enää ärsytä alku... minuutin kohdalla soundi alkaa olla sopivan muheva ja basic leadi herättelee biisiä nätisti eloon.

Biisi on kieltämättä melko vaudikas... saattaisin tykätä tästä enemmän hitusen hitaampana.... mutta suvanto on sopivan hiljainen ja yksinäinen. Leadi on riittävän hyvänkuuloinen sooloilemaan yksinään suvannossa, kuitenkin padit ovat oikein toimivia koko biisin ajan. 2 minuutin tienoilla on hienot kick-fillit... kuulokkeitakin jo mukavasti kolkuttelee.

Vähän tuntuu olevan liikaa tavaraa miksauksessa pääosissa, mutta kyllä tässä on hyvä fiilis muuten mukana.

Ei biisinä ehkä omaperäisimmästä päästä, mutta ei se ole koskaan minua haitannutkaan. Soundit on kuitenkin paikoitellen oikein tuoreen kuuloisia. Varsin huolellisesti tehty trancetus. Perinteitä kunnioittaen. Loisto suoritus.
0   +1 +2
 
10
RHP 12.04.2006
Oi nyt heltiää 10, kuulostaa ihan tarpeeksi kivalta =) jos nyt parannuksia etsittäisiin niin tosta kappaleesta puuttuu lievästi vielä jotain, ainakin sellanen tunne jäi, joku elementti tai jokin, häiritsevää kun ei tiedä tarkalleen sitä. Jokin tuolta taustalta kumminkin. pääpuolelta biisi on hyvä ja sen takia lähteekin 10 jo nyt =)
0   +1 +2
 
10
silence 10.04.2006
Kyllä maistuu!! Basarista ISOt pisteet, oikeen vatsasta kourasi. =) Melodia toimii kun metrinen halko. Kaikin puolin loistava kappale. Pisteitä 10!! (ja papukaija merkki) =)
0   +1 +2
 
Valandir 10.04.2006
Intro saisi olla hieman innostavampi efektejen kera. Hidasta mutta varmaa rakentelua alusta asti, ehkä jopa turhankin hidasta, mutta aika ei silti käy tylsäksi. Sointuvaihto on tosin erittäin hyvin rakenneltu. Pienimuotoinen suvanto-kohtaus kuulostaa hyvältä. Varsinkin kun bassorumpu ja symbaalicrashit paukuttavat kuulokkeista. Aina olen tuollaisesta simppelistä synasta pitänyt ja kyllähän se tähänkin sopii. Biisi alkaa 3 minuutin jälkeen olemaan melko tylsähkö ja toistaa itseään jonkin verran. Ääni on muuten puhdasta ja miksaus on varmaa, eikä siitä mitään vikoja kyllä löydykkään. Jotkut rakentelukohdat ovat hieman outoja, ja muutenkin biisin rakenne on melko ristiriitainen.

Noh, kokonaisuutena biisi ei mitään uutta tarjoile ja siitä jää itselleni melko karski maku suuhun. Kenties nopeatempoisuuden takia? Biisi on muutenkin turhan yksinkertainen. Joka puolelle olisi voinut lisäillä jos minkäkuuloista efektiä, takasynia ja muuta pikkusälää. Äänimaailma olisi vain voinut olla laajempi, että tämä olisi ollut huomattavasti nautittavampi teos :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat