Subconscious

Shader Unit | 29.04.2004 | Melodic Trance
7:56

Siinä se nyt on. Mielestäni tähän mennessä hienoin biisini. Tällä kertaa käytetty pelkkää reasonia. Kiitokset Red Traxille masteroinnista.

9.20   2861 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Red 27.05.2004
Niinku fakappikin sano ni sitä munaa puuttuu. Tykkäsin ite siitä mun raaemmasta versiosta jossa oli vähän leikitty särön kanssa, mutta kukin taaplaa tyylillään. Melodiat on biisin parasta antia, mutta missään bileissä en tätä soittaisi. Liian pehmeää, aivan liian pehmeää. GJ silti ja kyllä tämä kiitettävään yltää :)
0   +1 +2
 
9
Meikku 16.05.2004
Mjoo kommentoidaanpa nyt viimein.
Biisi alkaa kivasti, basari potkii ja hihat on mukavasti pannailtu
puolelle jos toiselle. 0.15 alkava hiha on pehmeä, tykkään paljon.
Bassoääni on vähän liian flangeroitu minun makuuni, ei oikein iskenyt.
0.28 lähtevä bassolinja sen sijaan on 2x parempi, antaa hyvän pohjan kappaleelle.
0.55 lähtevä melodia on ylikaunis. Todella mahtava sointu. Eikä soundissakaan ole valittamista.
1.50 lähtevät kohdat on hyviä. Mukavan haikeita melodioita, kuten suurimmassa osassa muissakin biiseissäs.
Padi on ehkä vähän laiha.
Leadisoundi on aivan pirun hieno, 10 pointsia siitä.
Melodiakin on taas tuttuun tapaan haikea ja kaunis :)
Mukavaa tamppausta. Kyllä tästä ysin uskaltaa antaa jo ensikättelyssä.
Harkitsen myöhemmin uudestaan, jos vaikka korotan täyteet kymppiin.

0   +1 +2
 
10
Dubbha 14.05.2004
Odotukset o aika korkeella kun hehkutit tätä noin. Etkä kyllä turhaan hehkuttanutkaan. Varsin hyvää jälkeä olet saanut aikaiseksi! Kunnon jumputus kicki. Ensimmäinen ihana soitin vaihtuu ihanampaan soittimeen (1:50). Varsin on mukava teema tässä. Toi 3:15 jälkeen tuleva padi voisi olla täyteläisempi. Mutta sen melodia on iiiihana. Tuli mieleen Samuel Barberin adagio jousille :)))
Ja siitä seuraa makea liidi. Nam. 10. Tästä o vaikee pistää paremmaks.
Ainut heikkous (minun mielestäni, joka ei paljon trancea kuuntele) on se padin saundi. Mut se o pikku juttu.
0   +1 +2
 
Fakap 06.05.2004
Alkumelodia on todella hieno ja biisin paras osa. Jouset oli kans hienot. Sun biiseistä kyllä puuttuu munaa eli uskallusta käyttää raaempia soundeja, väkivaltaisempia efektejä ja kaikkea munakasta kikkailua. Mutta alku säväytti kyllä niin paljon, että se melkein pelastikin koko biisin!
0   +1 +2
 
Fakap 06.05.2004
Alkumelodia on todella hieno ja biisin paras osa. Jouset oli kans hienot. Sun biiseistä kyllä puuttuu munaa eli uskallusta käyttää raaempia soundeja, väkivaltaisempia efektejä ja kaikkea munakasta kikkailua. Mutta alku säväytti kyllä niin paljon, että se melkein pelastikin koko biisin!
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 30.04.2004
Alkaa heti mukavalla basarilla potkia tämä biisi alussa. Melodialinjasta en niin hirveästi pitänyt, siinä oli jotakin semmosta pientä oudonkuuloisuutta heti melodialinjan alussa. Soundit sitten ovatkin jotain aivan muuta, nimittäin todella hyvät soundit tässä biisissä, varsinkin alussa tuleva square-soundi, ja sitten tuo pääleadin sahasoundi, molemmat todella hyvim toetutettu. Rummuissa riittää tehoa. Kick potkii hyvin, hihatteja sun muita perkussioita on sopivasti, clap-soundi sopii hyvin muun äänimaailman sekaan. Rakenne myöskin kunnossa. Kaiken kaikkiaan varsin hyvän kuuloinen biisi, joka mielestäni ansaitsee tuon numeron 9.
0   +1 +2
 
9
spiritusandasper 30.04.2004
Hyvät soundit jälleen tuovat heti tunnelman kohdalleen. Soi todella nätisti yhteen kaikki ja miksaus kuulostaa varsin onnistuneelta. Kauniita padeja tarjoillaan kolmen minuutin jälkeen. Mielestäni toimii aika nätisti noin. Melodiat ovat ihan onnistuneet, kuitenkaan iskemättä liikaa tajuntaan ainakaan näin muutamien kuunteluiden jälkeen. Mahdollisesti voi tietysti myöhemmin kolahtaa kovempaakin. Biittipuoli jälleen onnistunut hyvin vaihteen vuoksi. Sulla on kyllä aina hyvin toimiva biitti. Kyllähän tämä jälleen laatutavaraa on ja toimii varmasti playlistillä moitteitta. :)
0   +1 +2
 
9
Celesteel 30.04.2004
Juu tä on sun toiseks paras biisi dreamland eveningin jälkeen. ei ihan samaan tunnelmaan yllä mutta omalaatuisen pehmeät soundit oot tähän löytäny. Ainoo pitempi miinus tulee vielä(kin?) pituudesta. vähintään minuutti ois vielä voinu pätkästä. nyt ehtii tylsistymään parissa kohtaa. Se sekosoundi siinä keskellä on omalaatusen hullu. Herättää mielenkiinnon. tossa kolmen minsan kohdalla delayt kusee. siinä on väärät delay ajat. siis liian nopeat tahi hitaat.
Ja tosiaan tanssi lattialla toi 2,5-4 minsan breikki on liian hiljanen eli liian pitkä tauko ettei oikeen mitään kuulu. Tästähän löytyy paljonki valittamista loppuen lopuks... noh... annetaan 8,7 :D
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta