The Perception of Depth

Shader Unit | 25.11.2005 | Trance
7:37

Pitkästä aikaa uutta materiaalia. Vähän ehkä erityylistä, mitä yleensä on tullut tehtyä. Toivottavasti maistuu!

8.33   1461 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
spiritusandasper 01.12.2005
Oho... uus biisi. Heti ku sitä on hetken poissa mikseristä, ni melkee puolikuolleet artistitki pukkaa uutta settiä. ;) Ei mut iha hyvä juttu. :)Laitetaas soimaan... Samat fiilikset tuli mullekin tosta basarista ku telepunkkarille. Pikkusen outo. Mut ei mulle kuitenkaa haittaavassa määrin. Bassline vois kyl olla jotenki vähä selkeempi. Siis ei muussa mieles, mut ainaki mun rupusil skobeil o vaikee saada tost selvää. Joutu laskee bassotoistoa vähä. Muuten mukavan rauhallista menoa ja täytyy kyllä sanoa että aika pitkällä sun edellisistä biiseistä. Ei silti, tyylinvaihdokset virkistää. Tota säröä olisin ottanu tosta 4:10 jälkeen alkavasta soundista siinä kohdin pois hieman. Jotenki mun mieleen on yleensä tälläsissä biiseissä puhtaammat ja selkeemmät soundit. Ei tää mun mielestä mikään riman alitus ole. Tietysti jos odottaa sellasta settiä, jota ennen oot pukannu, ni onha tää erilaista. Ei mun mielestä pahassa mielessä. Mulle uppoo ihan kivasti tämmönen leijunta trance. Ihan kiva biisi. :)
0   +1 +2
 
6
LoSight 01.12.2005
Jahsjahs... Pitikin kuunnella heti kun kerran uutta matskua on pukannut.. :)
Alku lähtee ihan kivasti mutta bassorumpu on ehkä liian pehmeä ja kun bassolinja tulee mukaan lyö alataajuudet yli mun mielestä... Kiva tunnelma kyllä on. Kovin latteaksi jää kyllä noi square pätkät. :( Jotenkin kyllä miksaus kusee kun menee aika puuroksi.

Nyt pari kertaa kuunneltua täytyy kyllä sanoa että melko mitäänsanomaton veisu... yleistunnelma on kyllä mainio ja siitä reilu plussa mutta heikko miksaaminen ja sen myötä puuroutuminen kyllä vie pisteitä... Särö liidi toimii kyllä kivasti mutta ei ehkä jaksa koko biisiä pelastaa.. :(

Tiedän että pystyt kyllä parempaakin soundiin kuin tämä antaa ymmärtää.
Anteeksi alhainen arvosana mutta tuntien sun kyvyt ja pontetiaalin on pakko sanoa että tämä oli kyllä riman alitus..
0   +1 +2
 
9
Noison 30.11.2005
Todella hyvää Trancea. Soundit ja efektit iskee tosi hyvin, samanlainen fiilis pysyy koko biisin ajan mukana siitä annan plussaa. 9 ehdottomasti. ^^
0   +1 +2
 
9
Dubbha 30.11.2005
Hyvälle maistuu... Juuri rollerista palattiin kavereiden kanssa ja jatkojen parissa tämä biisi meni erittäin rattoisasti. Jännä ysäri fiilis puski, iski kyllä 80-luvun alussa syntyneeseen porukkaan eritätin hyvin. Tuntuu hieman junttimaiselta sanoa näin, mutta: Nyt on hjyvä fiilis! ;)
0   +1 +2
 
Juhgu 30.11.2005
Kaikinpuolin toimiva kipale, tätä kuunteli oikein mielellään.
0   +1 +2
 
10
RHP 29.11.2005
Mä tykkään kyllä tästä biisistä.. siinä on tollanen hieno X-Files tyylinen melodia soundi.. hieno. muutkin soundit kohallaan.. beatti siinä taustalla toimii hyvin. mukavan mollipainoinen haikea melodia.. todella kaunis :)
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 28.11.2005
Alussa kuulee hyvin syvyyden mitä biisissä on, basari jotenkin vähän outo, vähän erilainen EQ istuisi varmasti paremmin paikoilleen. Clap-soundi tuppaa myös menemään aika erikoiseksi, erilainen olisi varmasti sopinut tähänkin kohtaan hiukan paremmin. Tietty välillä ihan mukavakin kuulla jotain erikoistyylistä ja omaa soundia kuin perusclappia. Alkumatka tuntuu vähän tylsältä, squaremelodia toimii kyllä hyvin yhteen bassolinjan kanssa, basson soundikin mukavan tehokas ja nariseva. Tuli paikoin tuosta alkuosuudesta mieleen Miika Kuisman uudemmat tuotannot. Melodioissa ihan kivoja soundivalintoja noiden basson ja squaren lisäksi, mutta meno jää turhan tasaiseksi. Tunnelmaltaan toimiikin sitten paremmin, mitä tässä on varmasti myös haettu. Rakenne soljuu hyvin alusta loppuun asti, sen verran tasaista leijuntaa on kuitenkin että varmaan uppoo paremmin progressiivisen musan kuuntelijoihin. No, loppujen lopuksi ihan kelpo biisi vaikka tuppaakin käymään tylsäksi kuuntelun aikana. Tunnelma toimii parhaiten biisin osa-alueista ja tuotantopuolikin on aikas kohdallaan.
0   +1 +2
 
Celesteel 26.11.2005
Olipa likipitäen vanhaa jarrea tai muuta synapoppia. Ainakin tuo sävellajinvaihdos tuo eläväisesti mieleen nuo kultaset kuusnepan pelit.

Oli suhteellisen kevyttä jotenkin. Aikas poppia ehkäpä verrattuna johonki aikasempiin tekeleisiis. oliskos tässä vähemmän soittimia tai jotain kun tuntuu olevan hiukan pelkistettyä kenties?

No empä ny muuta keksi joristavaa. Ehkä toi "sisällä" oleva terävä haitsu on mun korvaan vähä hassu.

Iha jees taustamusaa, sellasta ei mitää iskevää eikä tylsääkään.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat