Upstream

Shader Unit | 12.09.2004 | Melodic Trance
8:44

Uusia biisejä on kehitteillä koko ajan, ja vihdoinkin sain jotain valmistakin aikaiseksi. Mielestäni aika onnistunut biisi ja ehdottomasti lataamisen arvoinen. Toivottavasti uppoaa muihinkin :)

9.00   3899 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
RHP 02.11.2005
Täähän on tosi hieno biisi.. ainut mikä vähäsen haittaa on tuo torvimainen ääni, joka omasta mielestäni ei oikein sovi noin kärkkäänä tän biisin tunnelmaan.. muuten biisin soundit on todella hienoja ja tykkään kyllä paljon :)
0   +1 +2
 
9
Aurisgale 23.03.2005
Oikein nostalgista linjaa modernilla linjalla höystettynä... taustan synä on aika tasapaksu omaan makuun, mut toimivalta se kuitenkin kuulostaa... murtosoinnut ovat kauniita, toimivan kuuloinen toi puhaltavan oloinen squareleadi... ilmeisesti se on pienillä sahoilla höystetty... mut kuulostaa oikein hyvältä...

Bassolinja pelittää hienosti (robottimainen kakkoslinja on siistin kuuloinen, oikein värikäs) ja rummuissa on voimaa... pidin ehkä enemmän edellisen biisin unenomaisuudesta, mutta tässä on jotain varsin erottuvaa soundia tällä trancen rintamalla... erottuminen ei ole mikään helppo juttu, mut tässä biissä on erottuvia soundeja, jotka kertovat tämän biisin identiteettiä... efektointia olisin ehkä kaivannut lisää... Laadukasta... tosiaan pakko yhtyä... tulee mieleen joku blade runner... tai terminator... lähinnä ton simppelin synan takia! Se tekee kai tästä omalla tavalla uniikin!?=P
0   +1 +2
 
10
cj.6 26.12.2004
täst olis hyvä joku vähä lyhyempi versio...mutta hyvä biisi kyl tää on hyvin käytetty eri saundeja ja hiottu hyvin kuntoon..
0   +1 +2
 
10
cj.6 26.12.2004
täst olis hyvä joku vähä lyhyempi versio...mutta hyvä biisi kyl tää on hyvin käytetty eri saundeja ja hiottu hyvin kuntoon..
0   +1 +2
 
9
DJ-NIZU 30.09.2004
hmm.... aika tylsä alku ei jotenkaan maistunut... liian pitkään oli tollasta liian rentoo meiniinkii... jos tämä olisi ollut heti alusta sellane menevä nii jaksais kuunnella nuo noin 9 minuuttia kestävän biisin... mutta (ehkä) se hiukan parani jossain tuossa puolessa välissä... et se lisää ehkä muutaman arvosanan lisää tähän antamaani arvosanaan mikä on nyt loppujen lopuksi 9 pistettä... kokonaisuus tuntuu pysyvän kokobiisin läpi täysin ehjänä... ja niin ku jo tässä sanoinkin annan tälle 9 pistettä.
0   +1 +2
 
9
Celesteel 28.08.2007
Minä sitten taas en välittänyt pahemmin tuosta melodiasta ja ilmeisesti stringginä toiminut ääni taustasointuna oli jotenkin päälleliimattu tai ainakin turhan muovisena erottuva muuhun tunnelmaan nähden. Ja onkos tämä ainainen sama biisirakenne pakollinen tähän musiikkityyliin?
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 18.09.2004
Hyvin starttaa ja meno on groovaavaa. Mukavan kuuloisia soundeja on mukana. Hyvin laskeudutaan tuohon taukokohtaan. Hyvin alkaa tuo leadi nousta tuolta taustalta. Sitten lähteekin biisi kunnolla käyntiin. Melodialinja on hyvän kuuloinen, mutta ainakin leadin linjaa olisi voinut tehdä hieman erikoisemmaksi. Soundit kyllä ovat kohdallaan. Rummut potkivat mukavasti. Kick kuulostaa hyvältä ja muutenkin rumpuosasto on hyvin kohdallaan. Rakenne toimii. Tarpeeksi sisältöä ja vaihtelua löytyy, eikä biisiin kerkeä kyllästyä tuon 8:44 aikana. Ihan mukavan kuuloinen biisi hyvillä soundeilla. Vielä olisi ollut jonkin verran parantamisen varaa, mutta siltikin toimii hyvin.
0   +1 +2
 
9
nacol 16.09.2004
Ei tässä nyt ehdi kummemmin kommentoida, mutta jotain pientä kommenttia tulee. Elikkä: rummut kuulostavat hienoilta, kick potkii sopivasti ja haitsujen soundit ovat hyvät ja hienosti efectoidut. Eli rumpuosasto hyvin kunnossa. Mitä nyt tuohon padiin taustalla, se on upea. Pidän siitä paljon. Leadin soundi on juuri sopiva biisiin ja hieno muutenkin melodialtaan, vaikkei nyt olekaan kovin monimutkainen :)
Eli kokonaisuudessaan hieno teos hyvillä soundeilla, efecteillä ja rakenteella. Kyl tästä sulle ysin vois antaa.
0   +1 +2
 
7
LoSight 14.09.2004
hmmm... Alun bassorumpu filli kusee ja pahasti.
Muuten alku on ihan hyvän kuuloinen mukava arpeggio taustalla ja piano on hyvä.
haitsut menee mun mielestä päin mäntyä, ehkä vain korvissa vikaa?

Tuo padi mikä alkaa alussa ja jatkuu suvannosta on kyllä todella köyhän kuuloinen.
Biisi ei oikein jaksa draivata vaikka bassolinja sitä tähän tekeekin hieman. Melodia ei todellakaan nappaa mukaansa.

Aika rauhallinen biisi loppujenlopuksi, eikä mitään ihmeellistä loppua kohden tapahtunut. Kokoajan sellainen, "joko nyt lähtis" fiilis...

Ei kyllä parasta buhista! pontentiaalia löytyy kyllä vaikka muille jakaa mutta ei kyllä jaksa tämä veisu nykästä mukaansa.

Kouluarvosana= 6½ eli seiska mikserin skaalassa.

Pystyt kyllä parempaan!
0   +1 +2
 
G-Tune 13.09.2004
Aika kivan melodian olet saanut kehitettyä, kannustaa kuuntelemaan loppuun asti. Nuo alkupuolen kehittelymelodiat olivat hieman tylsiä, ja kun basari ei ollut tuota perustasoa parempi niin meinasi tulla hieman tylsää ennen breikkiä. Mutta todellakin tuo breikki oli hieno.

Varsinkin pääliidin soitin on, vaikkakin perustranceliidi, silti mielestäni nätti ja hyvin toteutettu. Tuosta stringipadista en oikein välitä, liian kliinisen ja yksinkertaisen kuuloinen.

Kicki on hyvä ja potkii kivasti, mutta tuo bassolinja on aika tylsä, samaten bassoinstru. Perkussiopuoli kuulostaa toimivalta perustavaralta, ihan laadukasta, mutta jotain kikkailuja kaipailisi elävöittämään lisää.
Ehkä tässä biisin loppupuolella alkaa pientä puutumista jo ilmetä, biisiä on vielä 1,5minuuttia jäljellä..
Melodiapuolella tämän biisin suurimmat puutteet ehkä sittenkin ovat, yleinen soundi on ihan suht hyvää muutoin. Teknisesti en havaitse mitään suurempia vikoja, mutta soundi ei ole silti ihan "pro". Pieni tylsyys tätä vaivaa.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta