Summer Sun

Shadow_fox | 24.09.2006 | Light Rock
3:40

Hieman punkahtava biisi light rock -sovituksella. Paljon kommenttia vaan tulemaan :) (Soolon soittaa Jykä Sirainen.)

8.67   589 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=229498
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Mr Fobias 08.03.2008
Saundit häiritsee hiukan, mutta en anna niiden toimia tuomarina. Loistavan kipaleen ainekset tässä on kuuntelussa. Melodiallisesti ja biisi rakenteeltaan yksinkertainen, mutta tehokas. Biisin alku on mystisen odottava välirumpu looppeineen, joita voisi vielä enemmän korostaa ja kierrättää myöhemminkin. Sitten säröä peliin ja menoksi. Kertosäe tarttuu kuin takiainen koirankarvoihin, mikä on tällaisen tyylilajin se käyntikortti.
Hyvin ideoitu, mutta toteutus puolella on parantamisen varaa ja kun taitoa karttuu niin tehkääpä tästäuusi versio. Jatkakaa!!!
0   +1 +2
 
8
musicman85 19.10.2006
saundit tässä eniten häiritsee. laulu on kuin äijä laulais toisessa huoneessa.. itse piisi on ihan jeppis, hieman tarttuvuuttakin on saatu mukaan varsinkin kertsiin. hieman bassoa lisää saundeihin niin paranis huomattavasti. mutta kyllä tämä kasin arvoinen veto on!
0   +1 +2
 
9
concealed 03.10.2006
täs on aika kiva sellanen catchy kertosäke ja toi toinen ktiara sopii hyvin tohon taustaks, siis toi clean-kitara. vokaalit jää aika pahasti sinne taakse et ne ei oikeen kuulu nii hyvin. mut se mikä niist kuuluu on hyvää.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat