Seksiä Kheopsin päällä

Siitospojat | 27.05.2022 | Kuunnelma
2:11

Vastuunsa tunteva mies ratsastaa valkoisella hevosellaan halki aavikon, etsien siitoskelpoista naarasta, koska on kuullut legendan täydellisestä hedelmällisestä naarasta, jonka vain biologisen vastuunsa tunteva mies voi löytää. Matka on kuitenkin raskas ja haastava.

Mies saapuu Egyptiin, jossa Egyptin prinsessa yrittää vietellä tämän vastuunsa tuntevan siitosmiehen, väittäen, että hän olisi tämä siitosmiehen etsimä täydellinen yksilö. Siitosmies tuntee vastuunsa, ja päätyy harrastamaan seksiä Kheopsin pyramidin päälle, siittäen Egyptin prinsessan. Todellisuudessa Egyptin prinsessan tarkoituksena on vain varastaa siitosmiehen arvokas länsimaalainen siemenneste.

Mies jatkaa uupuneena matkaansa, ratsastaen jälleen halki vaaroja täynnä olevan aavikon. Matkasta uupunut mies tuntee kuitenkin väsymystä, koska hän on täyttänyt siitostehtävän sillä huolellisuudella, joka häneltä kohtuudella voidaan vaatia. Mies yrittää taistella uupumusta vastaan, mutta hänen on myönnettävä itselleen, ettei hän ole enää nuoruuden voimissaan eikä hänen siittimensä tuota enää samaa nuoruuden suorituskykyä. Mies menettää tajuntansa. Hän herää Meksikosta, väsyneenä, mutta tyytyväisenä. Tietäen samalla, että velvollisuudet eivät pääty tähän.

0.00   107 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Viimeisimmät kuuntelijat