Desolate Morning

Silent Mind | 02.10.2005 | Soundtrack
3:54

Pitkän työn tuloksena valmistunut leffamusapläjäys. Jos tämä ei sovi mihinkään leffaan, niin sitten ei mikään. Kuuntele ja nauti!

(T. Herttuainen, 2005)

9.32   3086 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Kisha 22.09.2007
Ihana fantasiafiilis!! Kyseisten leffojen armottomana fanina voin sanoa olevani myyty!!
0   +1 +2
 
9
Tri P 12.05.2007
Lupaavan kuulonen. Noi rummut tosiaan hyppää silmille, snare ei toimi saundillisesti ja rytmit on hieman tehtyjä. Voin arvailla mitä fiilistä oot lähteny hakeen. kyllä tossa jotain noitten rumpujen tyyppistä juttua tarvitaan (ainaki näin erillään kuunneltuna), koska muuten homma jää luultavasti laatteeks. Hehkutusta kehiin! Viulumatoissakin voisi jossain olla hieman aksentteja tms. Toivottavasti teet parannellun version!=)
0   +1 +2
 
9
Mickila 31.12.2006
Mukavan kuuloinen, totta tosiaan sopisi mahtavasti johonkin leffaan. Miinusta tuloo soundeista. Jos tämä olisi oikeasti orkesterilla soitettu olisi tunnelma mahtava ja varmasti loistavan kuuloinen kappale olisi tämäkin. Nyt häiritsee jonkin verran nuo soundit (varsinkin perkussio-osasto), kuulostaa enemmän joltain nettipelin musiikilta.

Kokonaisuus on kuitenkin taitavasti tehty sountrackin kuuloinen pläjäys joka toimisi loistavasti jossain fantasialeffassa. Haluan sitten kuulla sen parannellun/viimeistellymmän version tästä biisistä, sen verran hyvä meininki tässä.
0   +1 +2
 
Tebic 08.12.2006
Tästä olisi tarkoitus joskus tehdä paranneltu ja viimeistellympi versio. Taitanee mennä ensi vuoden puolelle kuitenkin. Stay tuned! :)
0   +1 +2
 
9
Nectino 07.12.2006
Tässä biisissä on todella tunnelmallinen äänimaailma, kuten Roy:kin sanoi, biisi tuo mieleen keskiajan. Todellakin huomaa, että biisi on pitkän työn aikaan saannos. Mielestäni rumpuja olisi voinut ehkä jättää hieman pois. Biisi tuo todellakin hyvät fiilikset pintaan. Kauniit melodiat sekä kaunis äänimaailma. Ehkäpä biisi löytyy jonain päivänä jostakin elokuvasta.
0   +1 +2
 
9
Valandir 14.07.2006
Erittäin lupaava alku, kovin kauniilta kuulostaa ainakin omiin korviini. Huilu on hyvin sovitettu jousien kanssa yhteen. Jouset muuten kuulostavat erittäin maukkailta huilun kanssa. Sitten tuleekin rumpuja mukaan tossa 1:14. Aika yllättävä käänne, en ainakaan itse osannut arvata kyseistä muutosta. Olisi voinut mielestäni ihan hyvin voinut jatkaa myös ilman rumpuja, mutta kyllähän se nyt näinkin menee. Kahden minuutin jälkeen mennäänkin sitten eteenpäin nostattavassa sankari-fiiliksessä, ja kuulostaa kyllä hyvältä. Taas siinä kahden ja puolen minuutin jälkeen palataan alkuun ja edelleen hyvin kauniilta kuulostaa. Voisin kuunnella pelkästää tuota huilua ja noita jousia koko 4 minuuttia, niin hyviltä ne kuulostavat. Lopetus on hyvä haikealla tavallaan.

Kokonaisuudessaan erittäin onnistunut elokuvapläjäys, jossa rummut tosin 'pilasivat' osittain tunnelman, ainakin minun kohdallani. Eivät rummut huonolta kuulosta, mutta ne vain jotenkin olisi voinut jättää vähän taaemmas tai ehkä pois kokonaan. Tosin on vaikea pitää biisin kiinnostus yllä jos ei mitään vaihda. Alusta loppuun kyllä erittäin nautittavaa materiaalia. Vielä pitää tuosta huilusta ja noista jousista sanoa, että on kyllä parhaat mitä olen kuullut vähään aikaan. Melodialinja toimii niiden kanssa erittäin hyvin ja antaa kauniin, haikean ja hieman surullisen tunnelman biisille. Kaikesta tästä numeroksi räväytetään yhdeksikkö, ja saat vielä yhden faninkin lisää. Hyviä kesän jatkoja! :)
0   +1 +2
 
9
Roy 05.05.2006
Keskiaikainen fiilis minullekkin tästä iski. Jotenki kuitenki jäi semmonen tuntu, että elokuvassa ei ole aivan täysin onnellinen loppu, jos tämä loppukohtauksessa soi taustalla...Taitava ja tasapainoinen esitys kaikin puolin !
0   +1 +2
 
8
Klokuttaja 08.03.2006
Miellyttävää relax/ambient-muzakia. Leffamusiikiksi sävellys kovin tavanomainen ja näitä kuulee suhteellisen paljon. Pohjana synamatto, jonka päälle rakentuu yksinkertainen teema, vähän rumpuja mahtipontisuutta tuomaan jne. Rikkautta soinnutukseen,teemojen kehittelyä pidemmälle ja siitä se lähtee. Soundeissä löytyy heleyttä,mutta midimäinen sointi vaivaa ainakin meikäläistä...
Kaikin puolin kelpo kipale,mutta täysimittaiseen partituuriin ja leffaorkestrointiin on vielä matkaa.
0   +1 +2
 
Cool_Hand 14.02.2006
Tulee mieleen, että joku herää aamulla ja ajaa sen jälkeen sumuisessa maisemassa polkupyörällä. Siinä minuutin jälkeen muuttuu sitten keskiajan sotaelokuvaan sopivaksi.

Mukavan haikea tunnelma, sopisi kyllä johonkin elokuvaan. Tekijä osaa asiansa. Hjyvä hjyvä.
0   +1 +2
 
Aurisgale 03.10.2005
Erinomaisen kuuloinen. Välillä soundit on hiukan teräviä, mutta miksaus on kyllä erinomaisen joustavaa ja pehmeää. Oiva kappale johonkin keskiaikaiseen leffaan tai kuvitukseen. Selvät teemat ja jylhät soundit, mitä tältä voisi enempää enää toivoa. Soundtrack on selväsi sun alaa;) Tästä saisi oivan trance-pläjäyksenkin.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat