Astronomiac

Skaven | 15.03.2011 | Ambient
3:36

Maaliskuun MMC. Chilliä ambienttia. FL Studio.

8.75   3987 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Skaven252 29.05.2011
Suurkiitokset palautteesta. ^_^
0   +1 +2
 
9
Xns 22.03.2011
Mainio ja rauhallinen. Alku ehkä vähän hätänen jää odottamaan enemmän. Mutta muuten todella hieno kappale varsinkin melodiat ja soundit... nauhotukset ja soundit kun olis laatua niin tästä vois tulla uus suosikki muiden harvojen seassa.
0   +1 +2
 
9
Valkoturkki 16.03.2011
+ Kivat alkuhuokaukset ja mukava melodian aloitus. Alkusoundit herättävät kuulijan ja vievät mennessään. Piristävän erilainen aloitus.
+ Biisillä hyvä pituus ja kehittyy tasaisesti. Korvani pääsivät mukavalle äänimatkalle. Tämä biisi välttää yleisen sävellyskuopan, liian pitkälle venyttämisen.
+ Mukavat bassot antavat sopivasti ryhtiä, mutteivät lyö lävitse ja vaimentuessaan korostavat hienosti melodiaa. Pidän siitä, että kaikille raidoille annetaan tilaa tulla esille ja kuinka ne tukevat toinen toisiaan.
* Pidän biisin tarjoamasta musiikillisesta tarinan kulusta. Siinä noustaan rauhallisesti tarinan huipuille, joista ensimmäiset saavutetaan n. 45 sekunnin kohdilla ja eri korkuisia huippuja pitkin astellen biisi kantaa loppuun asti. Melodian ja intensiteetin vaihtelu pitää kuulijan mielenkiintoa yllä, eikä tähän biisiin kyllästynyt kolmannellakaan kuuntelukerralla.
- melodia voisi nousta alussa voimakkaammin esille. Sen ensimmäinen tahti jää aaltojen kohinan/huokailun alle. Kuuntele pienemmällä volumella ja/tai heikommilla kuulokkeilla/kajareilla niin et pääse kuulemaan melodian alkua.
- Voisi panoroida soittimia. Nyt kaikki äänet tulevat keskeltä, mielellään kuulisi ääniä edes hivenen sivuilta tai siirtyen puolelta toiselle. Näin voisi luoda erilaisen tilan tunnun.
Toisaalta, nykyinen "kaikki keskeltä" fiilis heittää kuulijan äänien syleilyyn ja pitää hänet keskellä kaikkea, kokemisen keskiössä.
+5   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta