B.I.T.W.G. (Atari bass mix)

6:04

BPM:148

8.50   1241 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Drakmin 05.05.2005
Breikki meinasi pudottaa tuolilta. Todella massiivinen äänimatto vyörytetään päälle. Sointukuviot ovat hyvin perinteiset mutta toimivat tässä yhteydessä. Kickki on hyvä mutta haitsut hieman köyhät. Soundit ovat pääasiassa hyviä. Tämä on hieman vaikea kuunneltava sillä päämelodia periaatteessa puuttuu. Sointuja kyllä löytyy. Mieleen jäi breikin asiallinen toteutus ja hyvät soundit.
0   +1 +2
 
9
JM 04.05.2005
Ainakin tuo hieman "lätisevä" leadi saundi on jotenkin muovisen kuuloinen, ja tuollainen pieni "muovisuus (kummallista, kun laadukasta laitteistoluetteloasi katsoo..) koko biisiä häiritsee..Noh, saw liidi korjaa jo tilannetta, mukaan tulee aika hardis meininkiä, tomähän on aika ysäri-hollanti -meininkiä. Biisisn puoliväliin mennessä muovisuus on jotenkin siis hävinnyt. Tunnelmaan pääsee. Kyllähän tämä genrensä kliseitä toistaa, mutta ei näin laadukkaasta kliseiden toistelustavoi kuin nauttia.
0   +1 +2
 
8
Snaggo 04.05.2005
Ei paha sinänsä.Mahtavaa junan-ikkunasta-ulos-katsomis-musaa. Rakastan tota bassosoundia. ja muuten äänimailma aivan kunnossa.kivoja taustavenytyksiä ja tällai. yks asia joka jäi tosin hieman pännimään on lievä yksitokkoisuus.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta