Reaching for eternity

SnowAngel | 28.06.2005 | Synthpop
5:35

Ystävän innoittamana parin riffin pohjalta syntynyt täysimittainen konepoppibiisi. Simppeliä jousitaustaa ja stereofonista bassokikkailua piano-/syntikkamelodialla. Vuosi 2004.

9.00   790 plays

Comments

Would you like to comment? Create an account or

Andy Livid 17.04.2006
Samplet on todellakin hivenen "basics" mutta ei se todellakaan menoa tuntunut haittaavan niin kuin ylläkin on mainittu. Aluksi en oikein päässty biisiin sisään mutta 1.30 min kohdalla alkoi kuulostaa varsin herkulta! Melodiassa on todellakin otteita sieltä ihanaiselta 80- luvulta ja tuli mieleen mukavasti myös Amiga- tietsikan ajat. Ne on seikkoja jotka vain toimii hyvin tehtynä mulle aina. Sointukuviot on yksinkertaiset mutta se on myös vahvuus, kun osaa niistä ottaa kaiken irti. Mukavaa kuunneltavaa, biitti on rullaava ja soundit kuulostaa selkeiltä. Ehkä hivenen tiiviimpänä pakettina olis tehonnut vielä paremmin, pituus hivenen söi tehoa, kun biisissä oli kuitenkin se yks hyvä juttu josta otettiin kaikki se irti mitä otettavissa oli.
0   +1 +2
 
9
Michikawa 20.10.2005
Tulee jälleen nostalgisia viboja - taustan biitti ja rytmiikka tuo mieleen monet klassiset trackerveisut, joita tuli kuunneltua nuorempana. Näistä biiseistä kyllä kuulee niin selvästi sen, että tekijällä on trackerohjelman käyttö hallussa. Tosi miellyttävää huomata, miten moninaisiin kuvioihin ja tunnelmiin niinkin simppelit samplet saadaan taipumaan. Tämänkin kappaleen äänimaisema ei kokonaisuutena kuulosta lainkaan niin suttuiselta ja muoviselta, kuin miltä se voisi kuulostaa pelkkien samplejen perusteella. Kuvaa ammattitaitoa.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat