Speeding champion 2K5

SnowAngel | 13.11.2005 | Dance
3:22

Kymmenen vuoden takaisen biisin uusintaversio. Alkuperäinen tuotos valmistui marraskuussa 1995, uusintaversio marraskuussa 2005. Alussa kuuluva (oma) huuto on sitten "dahiddogudeaa huudagudeaa". What does it mean? -I dunno -- but it sounds good, doesn't it?

9.25   948 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=168291
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
-TripleJ- 06.06.2006
Erittäin hyviä saundeja tässä. Ikävä kyllä biisi lähti aika vaisusti liikkeelle, mutta sen jälkeinen rilluttelu sujui aika mallikkaasti. Rummut olivat myös hyviä ja nuo formulaäänet toivat biisiin mukavan lisätunnelman.
0   +1 +2
 
9
waino84 11.12.2005
Kuuntelin ensin että mikäs formula-biisi tää on ja sitten katoin biisin nimeä niin sehän oliki "speeding champion" :D Tää toimis hyvin jonku pelin taustalla...?
0   +1 +2
 
9
Aika pahan pistit, hmm veikkaisin nopsaan että Pole Position tai se ylhäältäpäin kuvattu autopeliväsäys jonka nimeä en muista (ei voi vissiin laskea arvaukseksi). Tämä on kyllä upea tuotos. Biisi herättää niin nostalgisia tunteita Amiga/386 ajoista, että liikutuksesta meinaa silmät kostua. Tätä kuunnellessa pystyy helposti kuvittelemaan itsensä reilu 10 vuotta ajassa taakseppäin hakkaamassa amigan tikkua jonkun autopelin kera, unohtamatta jaetun ruudun moninpelielämyksen kyynerpäätaktiikan aiheuttamia tuskallisia mustelmia kyljissä. Huh! Hattua täytyy nostaa kun tälläisiä vielä joku tekee toisella vuosituhannella. Soundit uusia, mutta fiilis ehdotonta ysäripelimusaa alá Amiga! AH!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat