City of Ghouls

Somnam | 06.08.2006 | Ambient
6:58

Weeping Streets and Crying Cities #4

8.19   1675 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Tommy Loose 20.08.2006
Mukavaa ja rentouttavaa meininkiä. Melodiat soljuvat eteenpäin lailla kesätuulen.
0   +1 +2
 
forzer 20.08.2006
Ambientti on myöskin genre josta en tajua...Pelottavaa!
0   +1 +2
 
Esa-J 20.08.2006
ei huono. tuli mieleen hans zimmer ja full metal jacketin original soundtrack.
0   +1 +2
 
9
karateadonis 20.08.2006
Hitsin hianot soinnut noilla jousilla tossa alussa. Ai hitsi ku ois ollu tykimmät rumpusaundit noissa mitkä lähtee alun jälkee tulee... tai ainkin virveli. Ei ihan istu siihen tunnelmaan minkä mä tästä sain.
AIka nopeita tunnelman vaihteluita... positiivisesta iloseen. Ihan jees kuitenki. Ehkä kokonaisuutena vähän liian erilaisista palikoista kasattu, mutta kaikki eri osat oli kyllä helevetin hianoja!! Ja siis minähän en edes tällasta musiikkia kuuntele
0   +1 +2
 
8
v_salo 19.08.2006
Hienoa tunnelmointia alusta loppuun, jokseenkin liian pitkäkestoinen ehkä tähän tämänhetkiseen mielentilaani. Melodiat nättejä samoin kuin sointukulut, tosin ehkä hieman ennalta-arvattavaa ja yllätyksetöntä.
0   +1 +2
 
8
Niqo 19.08.2006
Mukava tunnelma, elokuva meininkiä. Aha, ja sitten tulikin tylsä kohta. Seuraavaksi tajuaa, että vaihteluahan tässä onkin oikein runsaasti. Ohan tääkin oikein toimiva paikoitellen. Lopun syntikkajutusta tykkäsin. Tällaiseksi musiikiksi ihan toimivaa tavaraa.
0   +1 +2
 
8
Praelude 19.08.2006
Kaunis ja harmoninen alku, painostava keskiosa. Kappaleessa on mukavasti yllättäviä käänteitä, ei toisteta samaa alusta loppuun, ja kuitenkin tunnelma säilyy melko johdonmukaisena. Kritiikkiä voisi esittää lähinnä teemojen välilisistä siirtymistä, ne voisivat olla vähemmän töksätäviä. Kokonaisuutena joka tapauksessa hieno kappale.
0   +1 +2
 
HW 18.08.2006
Tässä oli ristiriitaa ja muuntuvuutta niin runsaasti että tuntui että tämän sisään pääseminen vaatii paljon enemmän kuin pikaisen kertakuuntelun jonka aikana on pakko kirjata muistiin mitä kuuntelukokemus herätti. Tuntui että tähän oli kiteytetty ihmissielun tunneskaalan koko kirjo, haikeudesta vihaan, kateudesta myötätuntoon ja surusta riemuun.

Äänimaailma oli varsin moniulotteinen. Jouset kohosivat hallitsevaan asemaan mutta niiden asemaa ei kuitenkaan ylikorostettu. Ne tekivät tunnelmasta pääsääntöisesti surumielisen, tavallaan hyvinkin kuulaan. Jokainen elementti sai tässä oman osansa, mikään ei kadonnut kuuluvista tai menettänyt tehoaan matkan kestäessä.

Kokonaisuudessaan tämä oli varsin komea teos, painava ja uloitteikas, tunnelmallisesti rikas ja särmikäskin. Tuntui että tämä antaa jokaisella kuuntelukerralla enemmän.
0   +1 +2
 
Mr.Right 18.08.2006
ghouls.. mitähän se tarkoittaa..?
hienot soundimatot on heti alussa. korva on tekijällä keskivertoa isompi selevästi.
ambient on mulle hiukan vieraampi alue mutta kyllähän hienoja soundeja aina kuuntelee.
tosin kun rummut lähtee käyntiin tulee mielestäni liikaa jousia.. jotain uutta kerrosta olisin kaivannut.
kokonaisuudessaam hyvin "tunnelmallinen" veto.
0   +1 +2
 
Andy Livid 17.08.2006
Alku-osio oli todella kaunista ja n. 5 min. jälkeen lähtenyt fiilistely! Pidän tuollaisesta biitistä ja harmonisista sointujen käytöstä. Jos biisi olisi ollut tuota alku-osaa ja loppua pelkästään, hieman ryyditettynä joillakin uusilla melodia-variaatioilla ja jonkinlaisella loppu-huipennuksena, niin tämä olisi kiitettävää kamaa. Tuo tasabiitti ei istunut tähän kappaleeseen saumattomasti. Mukavaa kuunneltavaa silti parhaimmillaan!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4 5

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta