Entrance

Somnam | 03.08.2006 | Ambient
3:19

Weeping Streets and Crying Cities #1

10.00   663 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Alussa avataan ovia... Sitten uusi ovi... Sitten uusi ovi... Vihdoinkin alkaa aueta jonkinlainen luola joka on täynnä jalokiviä... Kauneus ja valo joka tulee synkkyydestä valloittaa näkemisen... Yhtäkkiä lepakko syöksähtää ohi... Ovet menee kiinni jään pelkojeni vallalle... Pelko on kovaa... Aahg... Taas se tulee isku jostain. Kasvoja... Näkyjä... Välähdyksiä! Oi voisitko lopettaa!

Vau... Siisti biisi täytyypi vetää uudestaan!

Kauhistuttavan ihanaa...
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 13.12.2006
Miellyttävät saundivalinnat, tunnelma toimii. Miksaus on turhan tunkkainen ja epäselvä, kaipaisin näihin huminoihin kirkkautta ja selkeyttä (joka ei kuitenkaan tarkoita sitä etteivätkö ne voisi olla uneliaat ja usvaiset kuten tässä on. Lähinnä siis etteivät ne kuulostaisi niin seinän takana olevilta, siltä että yläpää on keinotekoisesti leikattu, kun ovat kuitenkin aika orgaanisen kuuloisia saundeja.

Vangelis/Jarre-henkinen melodisempi syna piirtelee mukavia kuvioita, se on tosin saundiltaan turhan jäykkä. Equa ja sopivaa kaiuttelua (stereodelay) sekä muutenkin ehkä stereolevittelyä, niin se eläisi jo paljon paremmin. Lisäksi tuntuu että sen phaseri menee turhan nopeassa tahdissa biisin tempoon nähden, sitäkin voisi säätää.

Dynaamisesti voisi olla enemmänkin eloa, kun tämä on kuitenkin tällaista öistä dark ambient -tunnelmointia. Biisi voisi mielestäni alkaa vielä rauhallisemmin, nostaa volyymitasoa hiljalleen huippuunsa.

Mutta joo, tunnelmallista ja jokseenkin toimivaa. Persoonallisuutta voisi olla enemmänkin, "geneerinen dark ambient" kun on jo aika monesti tehty juttu. Mutta potentiaalista, joka tapauksessa!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta