F:lower Scent Frequencies

Somnam | 20.04.2007 | Experimental
7:15

Raakavedos joskus tulevaisuudessa valmistuvalta albumilta.

8.15   1173 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Imp 06.05.2007
enpä oikeen osaa tästä sanoa muuta kuin että montaa juttua sekoteltu keskenään..ihan kuunneltava ja pari todella hyvää kohtaa löytyy.soudeista sen verran et ois ollu parempi et alakerta ois ollu jykevämpi bassossa ja basarissa.melodiat on kyllä hyviä ja niiden soundit
0   +1 +2
 
7
beepo 05.05.2007
Viettelevä alku, joskin varsin pitkä. Jotenkin kaipaisi kirkkaampaa soundia sekaansa. Fiilistely biisi, jonka kuunteleminen loppuun asti aiheuttaa vaikeuksia, ellei ole asennoitunut löhöämään sohvalla antamaan soundimaailman viedä mennessään. Rumpunakutuksen nopeuttaminen ärsytti. Pianon tullessa mukaan kiva fiilis.bassot meikäläisen kaiuttimissa tulee päälle. Tunkkainen yleisfiilis. Osanvaihdos 'skittakohdassa' vaatisi hieman miettimistä. Idea ei kanna loppuun asti.
0   +1 +2
 
8
karateadonis 05.05.2007
Vähintääkin omaperänen biisin nimi!! Siisti tuo kaiutettu kosketin kuvio tossa taustalla. Myöskin mukavan omaperänen rumpukomppi. Tuli vähän mieleen NiN. Paitsi ehkä ei enää tosta nopeemmasta kompista... Hyviä soundillisia maailmoja vaikka rumpusaundit on vähän liian kököt mun makuu. Kyllä tän ilokseen kerran ainaki läpi kuunteli
0   +1 +2
 
8
Honolulu_Mankii 03.05.2007
Mielenkiintoinen tekele. Kuin koneella tehtyä melodista metallimusaa. Tykkäsin noista synapimputusosuuksista ja oli muutenkin oikein kivan kuuloista. Konesaundit tietysti vähän häiritsevät, mutta oli tämä silti päivän paras tähän mennessä. :)
0   +1 +2
 
A.S.H 03.05.2007
Mites tän sanoiks pukis? en ym,mätänyt tän motiveista tuon taivaallista.
0   +1 +2
 
IconW 02.05.2007
Hauska pulputus alussa. Biisi kehittyy hitaasti, mutta varmasti. Ei jää paikoilleen polkemaan liian pitkää aikaa. Luo tunnelmaa sopivasti. Rummut olivat aika yllättävä osa tässä. Varsinkin kun sieltä tuli thrash-humppakomppia puun takaa. Noin 3:40 kohdalla on aika koleaa menoa. Hienosti toteutettu vaihdos. Noh, löytihän biisistä muutakin vaikutteita metallista kuin pelkät rummut. Sähkökitaroiden mukaantulo piristi biisiä mukavasti. Vähän köykäisesti soitettu ja/tai soundi on vain sen verran kuppanen että kitarat "hajoaa" vähän tuonne soundimaailmaan. Kaikenkaikkiaan mielenkiintoinen ja tyylikäs veto. Ei ihan perinteisimmästä päästä.
Heikoin lenkkihän tässä on tuo soundipuoli, mutta kuten tuossa lukeekin, niin tämä on raakavedos.
Noh parempaa versiota odotellessa.
0   +1 +2
 
degeneraatti 02.05.2007
Mielenkiintoinen biisi, joka varmastikin saisi lisäarvoa jos se olisi "oikeasti soitettu". Osien vaihdot kuulostavat suht tekemällä tehdyiltä eivätkä toimi niin hyvin kuin näin pitkässä kappaleessa tulisi. yleinen sidosteisuus tekisi kappaleelle hyvää.
0   +1 +2
 
7
electrichaos 01.05.2007
Alun melodia hyvä. Biisi ei jaksa oikein kantaa loppuun asti.
0   +1 +2
 
MKDELTA 29.04.2007
Todella kaunis kappale. Alkaa jopa uhkaavaan kuuloisena, kasvaa haikeaksi, muuttuu toiveikkaamman kuuloiseksi, ja sitten kitarat tulee mukaan ja kappale kasvaa energisemmäksi ja entistä enemmän toiveikkaamman oloiseksi. Ja loppu on taas jotenkin haikeamman kuuloinen. Hienosti toteutettu kappale. Huonona puolena tulee mieleen se, että todella konemaisen kuuloiset rummut mitä joissain kohdissa oli eivät istu tähän kappaleeseen, ei ainakaan tuolla lähes blastbeat-maisella kuviolla.
0   +1 +2
 
9
Fuck Aksaj 28.04.2007
No Voi V///u!!!, en oo kyllä kuullu vähään aikaa mitään tämmöstä! soundit kielii pahasti vanhoista ja halvoista vehkeistä, mutta silti miellyttää näinki kriittisen apinan korvaa(!). Kympin antaisin jos olis soundit kohallaan.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4