Mel Takes the Tube

Somnitone | 24.05.2004 | Downtempo
5:24

Mel menee metrolla. Savuista ja suloista chillailua. Joku hörhö soittaa ja laulaa puhelimessa. :P

8.78   2926 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

JamesMercy 07.08.2006
Mukavasti lähtee tämäkin rullaamaan. Huolella valittuja, täydellisesti mukaan istuvia instrumentteja. Basari tuntuu ainoastaan vähän pilkistävän harmoniasta esiin, ei ehkä ihan mieluisin mahdollinen sample. Muutoin silkkaa grooven ihanuutta, pehmeitä ja tyylikkäitä sävyjä - maailmaa johon haluaa paeta päivän päätteeksi. Puhelinlaulu uppoaa sekaan aivan täydellisesti - juuri sillä hetkellä, kun jotain uutta koukkua kaipaisi. Eikä jää liiaksi jumittamaan, vaan päästää biisin eteenpäin. Höh. Jumalaisia instrumentteja, komea ja taidokas kokonaisuuden hallinta. Puhdas ihastuminen tälle.
0   +1 +2
 
9
JazzmaniC 23.03.2005
Nautinnollista chilliä. Ihan pikkusen selkeämmin oisi saanut tuo laulu minn mielestäni kuulua. :)
0   +1 +2
 
10
gebo modyo 10.07.2004
siis häh? tämä biisi on aivan väärässä paikassa, tämä on aivan liian korkeaa tasoa mikseriin. levyttämään!

aivan hervottoman läski biitti, ja heti alusta tuo piano imaisi biisiin mukaansa. jotenkin vain nuo backward-pianot ja hassu bassomelodia pistävät jalan lyömään biitin tahtiin.

ja sitten alkaakin torvien ja urkujen seremonia. biisi elää koko ajan, jatkuvasti uusia ideoita, melodian pätkiä, rumpujen feidausta suuntaan ja toiseen.

erittäin jazzahtava,funkahtava,läski,groove,loppuun asti hiottu. soundit kohdallaan.tälle biisille on vain yksi mahdollinen arvosana,pyöreä kymppi.
0   +1 +2
 
8
+Syntinen+ 29.07.2004
jaa-a mitä sitä nyt sanoisi..öö helvetin hyvää on!tekee mieli ottaa rauhallisesti ja ajatella elämäänsä.käydä vain miettimään ja chillailee. 8) ja hypätä siihen metroon ja matkustaa jonnekkin kauas pois..!
0   +1 +2
 
7
johjoh 26.05.2004
Äänimaailma oli mukava, toi hieman mieleen Rinneradion piisit. :) Ehkä vähäsen venytetty oli, ja piano jotenkin ontui, mutta kuitenkin kappaleesta jäi kivan rauhallinen ja miellyttävä olo. :)
0   +1 +2
 
9
Moosefrog 25.05.2004
Diggailin suuresti biisin elokuvallisista fiiliksistä, saundimaailma oli muutenkin mukavan savuinen - kuten esittelyssäkin luki. Hieman hämäsi puolessa välissä tuo tauko, mutta se että joku LAULAA puhelimesta on hauska idea :) Jos jotain rakentavaa pitäisi sanoa... niin biisi tuntuu vähän intromaiselta. Kaikin puolin hieno biisi, tuotti hyviä viboja :)
0   +1 +2