Luovutusvoitto 07

Sonar | 09.08.2007 | Emo
4:48

Uusi versio vanhasta biisistä. Ainoa mahdollisuus kuulla Hirvosen puhdasta laulua.

7.82   983 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

6
discordance 29.08.2007
Tunkkaisen kuuloista. Soitanto toimii, erityisesti kitarasta löytyy ihan kivaa koukkua. Laulu kuitenkin latistaa biisiä huomattavasti. Laulajien äänet ovat niiiin perus-suomirokkisarjaa ja sanoitukset puuduttavaa angstia. Soundit, lauluosuudet ja sanat uusiksi niin kyseessä voi olla ihan hyväkin paketti. Tällaisenaan ei vakuuta.
0   +1 +2
 
8
apache 28.08.2007
Soundit ovat melkoista pahvilaattikkoa. Biisi lähtee hyvällä temmolla liikkeelle ja on tiukasti soitettu. Tästä tulee mieleen jotenkin vanhan Yön biisit. "Yö meets Emo" :) tai jotain. Paremmalla toteutuksella tämä voisi toimia hienosti. Ehkä hieman rankempaa laulua (=huutoa) kaipaisi ajoittain.
0   +1 +2
 
7
kimkorho 28.08.2007
Ensimmäisenä huomio kiinnittyy erittäin tunkkaiseen soundimaailmaan. Onneksi laulu tulee kuitenkin pintaan, ja biisistä saa siten paremmin kiinni. Eihän tuo miesäänen puhdas laulu ole lainkaan toivotonta, voisi olla tilausta muissakin biiseissänne. Biisinä tämä on valitettavan tylsä, eikä mies-/naisäänen vuorottelukaan tuo tähän oikein minkäänlaista lisäpotkua.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 27.08.2007
Siisti biisi!! Mukavan nopea tempo ja sellainen tekemisen meininki soitossa! Ihan mielenkiintoinen veto!!
0   +1 +2
 
7
thunderbaum 27.08.2007
Ihan kiva, mutta bändi ja laulut jotenkin erimaailmasta. Eivät kohtaa toisiaan. Bändi vääntää mut laulut jotenkin apaattiset. Ei välity ihan sellanen fiilis kun odotin. -Jaw
0   +1 +2
 
Seloste 11.08.2007
oli tässä jotain sellasta mielenkiintosta jopa, muuten aika perusbiisi. kitarat ne tais olla, jotka anto ne ainoot koukut. no okei, oli siellä rummullakin aikaa veikee meininki.

laulut vois olla persoonallisempia, mut ei toi ny kauheesti korvaan pistä. kuulee vaan, että on demobändi. ei kai siinä mitään pahaa sinällään.

toi breikki oli vitun kova. eipä siitä muuta.

aika pitkä kappale, ois voinu enemmänkin mahduttaa osia tähän.
0   +1 +2
 
9
kibstor 11.08.2007
mitäs ihmeen viuluääniä tähän biisiin on laitettu? Ihan hyvä lisä kylläkin.
0   +1 +2
 
9
kibstor 10.08.2007
tää on kyllä muista parempi kuin se aikasempi versio. Tykkään tuosta lähdöstä kakkossäkeistöön, jossa rummut soittaa alussa itekseen. Ja tietenkin soundit sun muut ovat tässä versiossa paremmin. On myös kiva kuulla Hirvosen laulua pitkästä aikaa.
0   +1 +2
 
6
kumma-records 12.09.2007
tässä kun nyt kuuntelen ties kuinka monetta kertaa putkeen luovutusvoiton ensimmäistä versiota, täytyy sanoa, että se on huomattavasti vetävämpi kuin tämä 07-versio. jokin tässä vanhassa pakottaa kuuntelemaan yhä uudestaan ja uudestaan. se junnaa melodian takaraivoon kuin väsymätön, loukkuun jäänyt kaivostyöläinen, joka kaivaa tietään ulos harmaan kiven läpi epätoivoisen mekaanisesti henkensä edestä - eikä melodiasta halua luopua. miten olettekaan onnistuneet tässä vanhassa sovituksessa niin salakavalan erinomaisesti?

...ja sitten tämä uusi versio. voi ei. turhat rokkikukkoilukitarat ja eritoten tuo mieslaulaja pilaavat yhdessä tämän uutuuden turhankin lopullisesti. vanhan version idea yksinkertaisesti toimi paremmin. naislaulajan ääni, laulutaito, antaumus ja eläytyminen sopii juuri nimenomaan tähän biisiin paljon paremmin kuin mieslaulajan vastaavat ominaisuudet. luovutusvoitto oli (ja vanha versio on edelleen) potentiaalinen hittibiisi hyvin soitettuna ja äänitettynä.

mistä teille tuli innostus korjata ehjää biisiä? se paloiteltiin osiin, koottiin takaisin kokoon muutamia uusia ja kiiltäviä komponentteja lisäillen, mutta niitä vanhoja, keskeisiä paloja jäi yli eikä tiedetä mihin ne olisi pitänyt pistää - eikä biisi enää toimi.

-ville
0   +1 +2
 
drlecter 27.08.2007
iron maiden-vaikutteita havaittavissa tuola komppiryhmän puolella.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2