Phoresticc

Soultrap | 19.11.2006 | Acid House
5:39

töks töks
Accuhappoa!

8.75   722 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Martian Law 28.10.2008
Kivaa soundia, vähän ehkä jää latteaksi hehkuttelun yritykseksi. Ikävästi väärällä nimellä - siis tagit on ihan jotain muuta. Saisivat laittaa ID3-tag-forcen tänne, joku ihme vastustus siihen ideaan oli... Kaikki täällä ei ees tiedä mitä ID3 on! Se olis vaan parannusta palveluun, että Mikseri laittais tagit kuntoon.
No joo... back to bizniz: Toisaalta voidaan todeta, että se millä ne klassikot toimii on jotain muuta kuin pelkkä 303:n sähkövoima. Höyry? Acid house -jammailua, se on aina hyvä juttu. Vähän vaikea lokeroida oikein, kun tietää vaikutteet. Tässä noudatetaan samoja hyviä periaatteita kuin artistin muissakin biiseissä, eli ei häröillä ympäriinsä vaan mennään eteenpäin, omaan rauhalliseen tahtiin - saa ampua!
0   +1 +2
 
9
Fantasy music 04.01.2007
rytmipuoli hanskassa,toi fruity basso sound ei kyllä ole niitä kuuntelija ystävällisimpiä,mutta instrumentin sound ei ole säveltäjän vika.aika kohtalaisen siistiksi kokonaisuudeksi pakattu.vielä kerran ,sama biisi paremmilla soundeilla niin sit mennään jo kovaa.
0   +1 +2
 
näköradiomies 02.12.2006
olihan siinä ihan kiva linja. mut jotenkin ehkä cowbell liian kasari uskottavasti vitun lujalla. mikäs siinä kyl se toimii. sit tulee chordi messii. ui vittu. alkaa jollain tapaa muistuttaa vähän robert hoodin tuotantoa. mut haitsuhin kannattas panostaa enemmän et tehä noita variointeja jne. toi acid voksu veks, se ei toiminu sit niiku paskan vertaa.

ihan jeppis veisu.
0   +1 +2
 
8
JM 19.11.2006
Tuo ekan happolinjan reverbi on vähän turhan iso, puurouttaa pahasti taustaa eikä kuullosta hyvältä. Muuten meininki alkaa kehittyä kohti oikein asiallista happopaukuttelua. Kahden minuutin jälkeen lähtee tuo tollanen hassu vähän niinku jonkun kasarisynan haitri-saundia muistuttava juttu voimistumaan, siinä on kiva melodia, happo sais antaa vähän tilaa sille, ku siinä saundissa on vielä groovea niin kivasti. Tuo happolinja alkaa vähän kulua.Se vois jako vaihtua tai sitten siirtyä hiukan taka-alalle jaantaa tilaa muille elementeille. Tuo puhesynasample on jotenkin tökkivä, siinä vois olla jotain efektiä ja se vois olla hiljasemmalla. Noh, menee se noinkin. Ymmärtääpähän ääliömpikin häiskä että mistä tässä biisissä on kyse.. D:.dD Rummuissa on kivat saundit. Mut joku bassolinjakin tähän vielä mahtuis alas, sinibassoa?
Loppupeleissä tykkäsin tästä biisistä. Viat on lähinnä miksauksellisia, itse biisi ihan jees. Kasi miinus.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta