The Gift (raakaversio)

Sound God | 24.04.2009 | --
11:49

Avausraita (miksaamaton)

9.29   692 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
karman hardon 19.08.2009
Tässä biisissä eritoten olis Hammond-urkujen ja Moogin mentävä aukko :) Hienoa fiilistelyä näinkin.
0   +1 +2
 
10
Pakko sanoo et hieno kaunis biisi, saundit kohallaan varsinki kitaran kannalta, hieno soolo, ei muutaku CD myyntii
0   +1 +2
 
8
GoSu 06.05.2009
Samoilla linjoilla kuin edellisessä, jokin tässä kuitenkin herätti mielenkiintoa enemmän. Pakko kyllä diggailla tuota kitarasoundia. Rok.
0   +1 +2
 
9
Olppa 13.06.2009
Siisti alku! Hyvää kitarasaundia ja muutenkin on saundit kohdallaan. Hieno ratkaisu nuo puheet tuolla taustalla ennen örinää, muistutti vähän Pain of Salvationia. En tiedä onko tuttu bändi sulle mutta kuitenkin.

Örinöistä en niin kauheasti pitänyt, mutta se nyt taitaa olla vaan musta kiinni. Jaksan harvoin örinästä innostua, ellei kyse ole Opethin Mikael Åkerfeldtista tai muutaman muun bändin laulajasta. Hyvin tuo örinä kuitenkin sopi tähän biisiin tunnelmaltaan. Ja aika ajoin tuli muuten sävellyksestäkin mieleen tuo Opeth, mikä on minun kirjoissani hieno juttu.

Varsin persoonallisen kuuloista matskua, vaikka mulle vähän tuntematon genre onkin. Pahaenteisen rauhallista, niin kuin tuossa vieraskirjassakin on sanottu, pitää paikkansa. Joihinkin biisin kohtiin olisi hienosti sopinut puhtaatkin laulut. Onhan tuolla lopussa siis käytetty laulussa vähän puhdastakin saundia, mutta enemmänkin oisi sitä voinut mielestäni biisiin sisällyttää. Diggasin erittäin paljon tuosta basson outrosta! Hyvää musaa!
0   +1 +2