Jailbreak

Sound Origia | 18.02.2008 | Hard Rock
3:51

Kappele ei ole masteroitu versio, koska kyseistä kappaletta saa masteroituna versiona vasta joskus kun eka ep tulee.

9.00   894 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Miikkis 01.03.2008
Äijillä on asenne ja rockmeininki kohallaan. jee ;P
0   +1 +2
 
9
Ozzyneito 16.03.2008
Sanasta hard rock mulle tulee ekana mieleen Gunsnrosesin kaltaiset tilutusnahkahousupelleilyt, joten heti alussa yllätettiin positiivisesti. Kivaa polyrytmiikkaa introssa ja muutenkin tämä myöhemmin toistuva riffi on aika miellyttävä yksilö. Laulajan ääntä diggaan suuresti, tuo mieleen kaikessa kolkkoudessaan Ian Curtisin ja Nick Caven. Tietenkin diggaisin vielä enemmän, jos olisi enemmän saarnausmenoa, mutta se ei sopisi niinkään muuhun yleisilmeeseen.

Kertsikin toimii ihan hienosti, ei aina tarvita sitä koukuttavaa laulumelodiaa. Nauru sen perässä on hieman tyhmä, varsinkin kun se toistetaan joka kerta. C-osa sen sijaan on kuraa, joka johtuu osin saundeista. Ainakin rumpujen osalta tökkii huolella. Kitaran osin dempatun pätkän olisi voinut jättää kokonaan pois. Muutenkin biisi jää noilta kohdin hirvittävän ontoksi. Lopussa kun meno yltyy, niin kuulostaa erittäinkin hyvältä. Soolo on kaikessa junnaavuudessaan ja yksinkertaisuudessaan erittäin hyvä. Ei tarvitse aina laittaa niitä pakkotilutuksia joka paikkaan. Koko biisiä ajatellen tässä perusriffissä junnataan aika huolella, joka jossain mielessä kyllä kuuluu genreen. Muuten olette saaneet yllättävän hyvän svengin tänne sekaan. Genressään hyvinkin mainion pelinavauksen olette tehneet ja joudun keinauttamaan ysin, ihan vain kovan lopun takia vaikka c-osa verotti pahasti.
0   +1 +2
 
9
Tykinruoka 04.03.2008
jonkin verran odotellutkin, että koska teiltä tulee nettiin jotain äänitystä jotta kuulisi millaisesta yhtyeestä on kyse. mutmut, hyvältä kuulostaa, pätevänoloista meininkiä. :)
0   +1 +2