Being a Leaf

SpeaK | 24.09.2007 | Chill Out
5:42

No tästäpä tuli tällanen chillausbiisi. Tempoo 120 joka on nopeempaa ku millä normaalisti chillausta teen, jeah.

8.00   663 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Taimou 10.12.2007
Tykkäsin. Soundit ovat tosiaan A-luokkaa kuten mainittu. Myös melodia on aika veikeä. Itse olisin kaivannut ehkä selkeämpää bassolinjaa. Rummut on ihan uskomattoman timmit.
0   +1 +2
 
MKDELTA 25.09.2007
Ainiin, unohdin sanoa että nyt tässä kolmannella kuuntelulla tulee mieleen että tässä on aika talvinen muttei mitenkään vihamielisen kylmä fiilis.
0   +1 +2
 
MKDELTA 25.09.2007
Melkosen sähköinen biisi näinkin orgaanisesta aiheesta. Minun tuskin tarvitsee sanoa että soundit on lajissaan A , kyllä sinä tämän homman osaat. Tuulensuhina oli ihan veikeä lisä. Joistain melodioista tulee mieleen kansanlaulut hieman (erityisesti tuo intro) ja jäävät päähän tuon soundinsa ja kuvioidensa ansioista. Kaikki tuntuu olevaan kohdillaan, kappaleessa tapahtuu tarpeeksi eikä se ole liian minimalistinen. Tuo melko paljon muusta kappaleesta poikkeava osio oli näppärä veto ja sen jälkeen (ok noh siinä tulevat) tribaalihtavat lisäperkat pistivät hymyilyttämään. Ei tässä kyllä tule mieleen mitään valittamista. Ehkä jossain vaiheessa olisi voinut tulla kappaleen yleislinjasta hieman poikkeavaa instrumenttia, mutta en tiedä sitten olisiko se kenties rikkonut tätä chilliä yleislinjaa. Ehkäpä koettamisen arvoista tulevaisuudessa. Noh, nyt kun on jotain kriittistäkin keksitty niin olen melko varma että tämän on lajinsa parhaimistoa. Ammattitaitoista menoa.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 11.10.2007
Hyvältä kuulostaa. Fiilistä on, erikoinen rytmitys on plussaa varsinkin kun se vähän selkiytyy loppua kohden. Persoonallisuuttakin on. Orgaaniset rumpusaundit toimivat, joskin ehkäpä vielä lisää eri sampleja samoista soittimista voisi käyttää, niin että olisi enemmänkin "livesoiton tuntua".

Varsin hyvä miksaus, jossa on kohennettavaa mutta joka ajaa asiansa. Basso tuntui ainakin behringer-monitoreillani aika epätasaiselta, eli tietyt nuotit humisevat aika voimakkaasti. Kompuraa? Tai sit kyse voi olla myös ainakin jossain määrin siitä, että mun monitorini eivät ole akustisesti hyvässä ympäristössä.

Dynamiikkaa tai vaihtelua tai molempia (sama asia?) voisi olla enemmänkin. Tuntui, että tietyt arpeggiot soivat aika muuttumattomina koko biisin ajan, ja muutenkin biisi oli alusta loppuun saman teeman toistamista. Siitä ehkäpä miinusta ainakin näin ensikuuntelulla, tosin enpä tiedä miltä tämä tuntuisi sitten useammalla kuuntelulla ajan kanssa. Mutta ainakin tuota mahdollisuutta kannattanee tarkastella; minusta on useimmissa tapauksissa jos biisissä on selvä tarina joka etenee kerronnallisesti dynaamisena sen sijaan että se jumittaa staattisena. Tai jos jumittaa, niin siinä pitää olla joku muu hämärä koukku (vrt. Boards of
Canada).

Mutta hieno biisi kyllä, imaisen koneelle.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta