Cactus Harvest

SpeaK | 07.11.2007 | Jungle
7:39

Vanhan koulukunnan inspiroimaa junglea/dnb:tä.

9.67   664 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Da Izolator 23.03.2009
Saundit on täydellisesti kohdallaan. Oon jopa kuulevinani taustalla linnun laulua ja jotain hihitystä (joka tulee vasemmalta...? ainakun kuuntelen tätä niin joudun vähän väliä kääntymään ja kattoon nauraako joku mulle :D). Piste putos sen takia että melodia ei meikälle henk. koht iskeny.
0   +1 +2
 
10
alte 09.11.2007
Mukavan rentouttava biisi. Maalaa mieleen kauniita maisemia. Soundeja ja efektejä niin paljon että heikompaa hirvittää, taitavasti kuitenkin käytettynä. Rummut toimivat hyvin ja niissä on kivasti variaatioita. Todellakin oldschoolia :) Pitkä biisi joka ei toista itseään, loistosaavutus jo sinänsä. Tämä on varmasti vaatinut aikaa ja hermoja säätää. Suurempaa melodista koukkua ei jäänyt mieleen, mutta tässä musatyylissä se ei haittaa, eikä kyllä taida olla tarkoituskaan.
0   +1 +2
 
10
Juyiite 07.11.2007
Siisti mystinen alku, hyvin lähtee kyl. Haitsujen saattelemana tulee sit rummut mukaan, pikku breikkisetit toimii hyvin. Hyvät rummut oot saanu kasaan ja biitti on aivan mahtava. Padi toimii kans taustalla. Bassotkin potkii oikein kivasti, jopa ilman subbaria. ;o Siistejä kikkailuja kyl aina välillä, yhtäkkiä pomppaa vaan jostain esille.

3:00 kohdalla alkaakin sitten jotain uutta. Padi jatkuu ja pari bassolyöntiä oikeissa kohdissa. Jotain mielenkiintosia linnun/härvelin/ihmisen (?) ääniä siel kuulu kans olevan taustalla. Ja sit jatkuu taas rummut, hyvin etenee kyllä. Joku melodianpoikanenki siel pomppas joukon jatkoks pihalle, edelleen toimii kyl hyvin. Bassot murisee hienosti täs jossain viiden minuutin kohalla.

Biisi on pitkä mutta ainakaan minä en ehdi missään välissä kyllästyä. Loppuun tuleekin sit asiaankuuluvat breikit ja rumpujen poistuminen, ja kyllä se lintu tais olla se ääni. :D Hieno lopetus tälle biisille toi murina joka meni alaspäi vaa. Taidanpa kuunnella uusiksi tän samantien.

10
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat