Learning From The Forest

SpeaK | 10.12.2006 | Chill Out
7:29

Downtempoa / chillouttia.

8.57   952 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
vade- 28.01.2008
Siistit huilujutut! Sain tästä biisistä semmosen vaikutteen, että chillissä ei vältsii tartte olla överikompressoidut ja boostatut rummut. Ekan minuutin aikana oli must vähän liian monimutkaset melodiat tunnelmaan nähden. Kiinnittivät siis liikaa huomiota. Paras kohta on tuolla viiden minsan kieppeillä ku tulee se kohta missä perkussiot ja basso soi. Tosi siistin kuulosta!
0   +1 +2
 
8
P. Virta 26.03.2007
Melko hämääviä elementtejä tässä, alun epäselkeät voksut vaivasivat jatkuvasti, pitipä kerran keskeyttääkin kuuntelu ja aloittaa alussa, ihan vain sitä varten että mielessä pyöri "Mitäköhän siinä alussa mutistaan". Elementeistä ehkä onnistunein on rytminen puoli, rumpujen soundit. Sopivat tähän täydellisesti. Osa melodioista kuitenkin on mielestäni ristiriidassa toistensa kanssa, ottavat pahasti korvaan. Mutta hyvää chillailua tämä on, kaipaisi vain jotain tukevaa josta pitää kiinni, eikä ajatus harhailisi koko ajan tarpeettomiin seikkoihin. (Saattaa tosin olla että itse olen hieman huonosti keskittyvässä tilassa)

Mutta jälleen kerran, erittäin mainiota materiaalia, josta olisi ehkä pidemmällä hiomisella saanut vieläkin nautittavamman. Kasi paukahtaa.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 18.02.2007
On kyllä hienoa saundia, tuntuu oikein mukavalta huomata että Suomestakin alkaa löytymään osaamista chillin puolella.

Minuutin jälkeen tuleva bassosaundi tuo biisiin mahtavasti lisää syvyyttä. Se voisi olla jotenkin rosoisempi ja siinä voisi olla enemmän presenssiä, mutta ehkä ennen kaikkea äänimaailma kaipailee tukevampaa alakeskialuetta, koska tällä hetkellä sen hienoinen puute tekee äänimaailmasta hajanaisen.

Joka tapauksessa paljon hyviä elementtejä ja lopulta erittäin pätevä tuotanto. Kaunista, tämä on kyllä jonkinlainen hiomaton timantti, odottan erittäin mielenkiinnolla mitä tuleman pitää (ja kuuntelen jossain välissä uudempiakin biisejäsi), kiitos hienosta kokemuksesta.
0   +1 +2
 
Deltaforest 19.01.2007
Tästä kyllä saa todella chillin fiiliksen revittyä irti. Jännittävän kosminen olo tulee. Ei tämä mikään huono teos ole, voisin hyvin kuunnella toistekkin.
0   +1 +2
 
gerana 13.02.2007
Loistavan tunnelman saat aikaan tässä. Pidän melodioista ja saundimaailmasta. Rentoa meininkiä ja juuri semmoista rytmikästä mitä jaksaa kuunnella. Miksaus on onnistunut erinomaisesti eikä minun korviani millään tapaa epämiellytä. :)

Tästä biisistä tykkäilin eniten.
0   +1 +2
 
9
Patrick Park 16.03.2008
Todella rauhottavaa kamaa, kirkkaat saundit ja korkealaatuisia sampleja. Toi syna/lead tai vastaava siinä ennen keskivaihetta (?) oli hiukan kuivahko ja korni, mutta muilta osin biisi on kyllä aika paljon efekteillä kyllästetty että kompensoi kyllä hyvin ainaki jälkikäteen. Yllätti kyllä positiivisesti tää biisi
0   +1 +2
 
9
_whisper 11.04.2008
Mä tykkään et o downtempo mut iha sam.
Ainoastaan jäi ihmetyttää tommone pikku lagi tos biisis tai sit se o Vistast kii :D Ehkä hieman liian pitkä mut kyl tätä kehtaa kuunnella :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat