Smashing Pyramids

SpeaK | 17.01.2008 | Drum'n'Bass
6:33

Jotain darkimpaa rumpubassoo.

9.33   737 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

skelic 03.07.2008
rumpupuoli on mainio. tulee aika paljon mieleen yksi paradoxin biisi, jonka nimeä en nyt oikein muista. basso on tasapaksu ainakin omaan korvaan. biisissä on varsinkin rumpupuolessa hyvin paljon vaihtelua mikä onkin todella hyvä juttu. kuitenkaan en löydä biisistä oikein sitä sielua tai sitten en vain saa mieleeni mitään .. kuitenkin biisi on laadultaan todella hyvä jota ei kauheasti mikserissä näe. kirjoitinpa jonkun kommentin ainaskii
0   +1 +2
 
flakey 22.01.2008
Alussa jännää soundia. Sitten kun bassopotkut tulee mukaan, fiilis nousee ja asiallinen rumpubassobiitti lähtee käyntiin. Rummut on oikein maukkaan kuuloiset ja vaihtelua sekä taukoja löytyy sopivasti.

Soundeista ei oikein valittamista löydy, paitsi tuo bassokuvio olisi mielestäni saanut olla paljon rikkonaisempi, tuollaisena tasaisena junnauksena se kuulostaa omaan korvaan varsin puuduttavalta. Ajoittain alapäästä tulee mieleen Bass Mekanik:n bassotestiraidat :)

Mutta oikein ammattimaisen kuuloista, odotan innolla tulevaa tuotantoasi!
0   +1 +2
 
siiki 26.04.2008
Oho, raaka noise soundi lyöty tohon alkuun. Rummut lähtee erittäin kivasti liikkeelle ja bassot on tosi hyvät, luo pirun hyvin tunnelmaa noi basso"nostatukset." Mutta eniten melkein kuitenkin tykkäsin noista noiseloopeista jonka ympärilli biisin nyt ainakin aluksi on pyörinyt. Tempoa löytyy kivasti ja soundimaailmakin kuulostaa kivalta juuri noiden noisesoundien ansiosta mielestäni. Miksaus tuntuu olevan ihan hyvä ja tässä kappaleessa muutenkin on onnistuttu löytämään se mitä lähdettiin ilmeisesti sitten hakemaankin! Eli tommosta tummaa menoa ja juuri tollasta mukavaa noisettelelua, se oli minun mieleeni samoin kun nuo rumpufillit oli tosi mainiot.Mutta sitten niin kuin Sytruskin tuossa mainitsi niin bassokuvio olisi tosiaan voinut kyllä olla rikkonaisempi, pitemmän päälle alkaa kyllä häiritsemään.
Tosin itse kuuntelin kappaleen pariin otteeseen läpi eikä se nyt niin hirveästi itseäni häirinnyt, mutta tietysti sen olisi jotenkin erilaillakin voinut vääntää. Kaikenkaikkiaan jälleen todella onnistunut tuotos, tykkäsin myös tästäkin kipaleesta. Keep it going!
0   +1 +2
 
10
Da Izolator 18.04.2009
Tämä on niin mainio biisi! Kivointa tässä on se, että tää on alkuun aika synkkä verrattuna teikän muihin biiseihin... sitten kohassa 3:23 synkistyy enemmän (jossa muuten on loistavat tupla/triplabasarit omasta mielestä), ja sitten alkaa melodia joka pehmentää kokonaisuutta mukavasti sille tavallisen rennolle tasolle.

Tämän johdosta kymppi.
0   +1 +2
 
SaastanenHippi 27.06.2008
aikas mainio. Varsin vähän olen muutenkin perehtynyt Dnb:n tahi jungleen joten tää on siis mun korvaan aika omaperäistäkin. Eli en siis osaa sanoa, onko tämä nyt kliseistä rumpupassoo vai ei. Mutta samapa tuo, kunhan hyvältä kuulostaa.

Hienonkuuloista pauketta, kiva tunnelma, huiput rummut.. tosiaan, jos basso olis ollut enempi esim. the prodigyn tyylinen, olisi kokonaisuus ollut mahdollisesti vielä hieman potkivampi. Mutta ei nämäkään bassot nyt minua kauheasti millään tapaa häirinneet. Hyvät olivat, mutta agressiivisemmatkin olisivat voineet olla.

Joka tapauksessa hyvää paukutusta
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta